Ayuntamiento de Olivella - Administración local (DOGC nº 2023-8972)

ANUNCIO sobre modificación del estudio organizativo, el manual de funciones y la valoración del puesto de trabajo de secretario/a intervención y de técnico/a de apoyo jurídico del Ayuntamiento de Olivella.

El Ple de l'Ajuntament d'Olivella, en la sessió ordinària tinguda el 25 de juliol de 2023, aprovava la modificació de l'estudi organitzatiu, el manual de funcions i la valoració del lloc de treball de secretari/ària intervenció i de tècnica de suport jurídic de l'Ajuntament d'Olivella.

D'acord amb l'article 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es publica la seva modificació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

"PRIMER. MODIFICAR l'estudi organitzatiu, el manual de funcions i la valoració de llocs de treball del personal l'Ajuntament d'Olivella, en els termes següents:

 

Relació

Denominació lloc de treball

Funcions
(fitxa)

Dotació
places

Grup
Classificació

 

Jornada
setmanal

Nivell CD

Nivell
CD
modificat

Complement específic
(dotze mensualitats)

Complement
específic
modificat
(dotze mensualitats)

Funcionari/ària
HN
Secretari/ària-intervenció

SG-1

1

A1

ordinària

26

30

34.751,99

39.850,00

Funcionari/ària
AG
Tècnic/a suport jurídic

SG-2

1

A1

ordinària

20

23

12.247,14

16.265,60

 

 

Es modifica la fitxa SG-2 del lloc de treball de Tècnic/a de suport jurídic, amb el contingut següent:

Funcions bàsiques associades al lloc de treball d'adscripció

 

Fitxa descriptiva del lloc de treball de tècnic/a de suport jurídic, d'acord amb el catàleg de llocs de treball:

 

Funcions bàsiques

1. Donar suport tècnic en matèria jurídica, als serveis territorials, urbanisme, obres, serveis, activitats i medi ambient, coordinant-se amb els serveis tècnics externs.

2. Donar suport jurídic general a l'activitat ordinària de la corporació (aixecar actes, inscriure en registres, elaborar compareixences, entre d'altres).

3. Donar suport al Secretari/ària interventor/a i assumir les seves funcions, o substituir-lo, en tots els casos en que es consideri necessari d'acord amb les indicacions de l'Alcaldia i/o de l'Equip de govern en els supòsits legals en que sigui possible.

4. Analitzar, detectar, planificar i programar la gestió de recursos humans a l'ajuntament i revisar i actualitzar tècnicament el Manual de Funcions, l'Organigrama, el Catàleg Retributiu i la Relació de Llocs de Treball quan s'hagi de procedir a la seva modificació, així com preparar els actes administratius que se'n derivin.

5. Elaborar i preparar les bases generals i específiques, així com les convocatòries dels processos selectius de personal que es facin a l'ajuntament, així com coordinar i informar l'expedient de nòmines.

6. Coordinar la planificació i la programació de l'activitat preventiva de l'ajuntament en el marc de la Prevenció de Riscos Laborals, mantenint els contactes necessaris amb el Servei de Prevenció Aliè concertat en l'exercici de les seves tasques.

7. Coordinar i informar expedients de responsabilitat patrimonial, sancionadors per infracció d'ordenances municipals.

8. Resoldre recursos administratius interposats contra actes administratius i escrits d'al·legacions.

9. Elaborar i redactar decrets, propostes de resolució, convenis, bases per a subvencions, ordenances i reglaments municipals, informes jurídics i d'altra documentació jurídica que sigui necessària.

10. Informar convenis amb altres organismes i institucions.

11. Mantenir els contactes necessaris per la seva feina amb altres unitats organitzatives de la Corporació, altres Administracions així com amb entitats i associacions relacionades amb el seu àmbit competencial, duent a terme totes aquelles tasques que d'aquesta activitat es derivin.

12. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

13. Pel que fa al tractament de dades de caràcter personal, adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per donar compliment a la normativa vigent en la matèria, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat (que es mantindran una vegada acabada la seva vinculació amb la Corporació).

I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació.

Igualment les persones interessades poden presentar un recurs potestatiu de reposició, previ al contenciós administratiu, davant del Ple en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la present notificació. Fins que sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat no es pot interposar cap recurs contenciós administratiu.

Tot això sense perjudici que els interessats puguin exercir qualsevol altre recurs que considerin oportú".

 

Olivella, 26 de juliol de 2023

 

Marta Verdejo Sánchez

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6853 {"title":"Ayuntamiento de Olivella - Administración local (DOGC nº 2023-8972)","published_date":"2023-08-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6853"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olivella,DOGC,DOGC 2023 nº 8972 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-03/6853-ayuntamiento-olivella-administracion-local-dogc-n-2023-8972 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.