Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-8969)

ANUNCIO sobre el nombramiento de personal eventual del Ayuntamiento de Premià de Mar.

Per resolució d'alcaldia de data 6 de juliol de 2023, s'ha nomenat el personal eventual classe de confiança i assessorament especial d'aquest Ajuntament. Les característiques i retribucions d'aquest personal eventual han estat aprovades pel Ple municipal.

En virtut del que disposa l'article 10.1 del Decret 214/1990, de 30 de juliol pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya s'ha de publicar al Butlletí Oficial de la província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el seu nomenament, el règim retributiu i la seva dedicació, que es detalla:

 

PRIMER.- NOMENAR el Sr. TONI CIVIT REY com a cap de Gabinet de l'Alcaldia, personal eventual, classe de confiança i assessorament especial, amb les característiques i retribucions aprovades pel Ple.

 

SEGON.- NOMENAR el Sr. CARLOS BOSCH LORENZO com a Assessor de Servei, personal eventual, classe de confiança i assessorament especial, amb les característiques i retribucions aprovades pel Ple.

Les característiques i les retribucions d'aquest personal han estat aprovades pel Ple municipal en data 4 de juliol de 2023 i són les següents:

   a) Característiques bàsiques del lloc de treball:

El règim aplicable al lloc de treball serà per analogia, el règim estatutari dels funcionaris de carrera, excepte pel que fa al gaudi de les llicències per estudis relacionades amb el lloc de treball i per assumptes propis (art. 11 RPSELC), i estarà afiliat al règim general de la Seguretat Social.

La jornada de treball serà de 35 hores setmanals, amb una tipologia de jornada flexible i amb disponibilitat horària per tal de poder exercir les funcions i responsabilitats assignades al lloc de treball.

Grup de classificació d'acord amb la Relació de llocs de treball vigent:

   - Cap de Gabinet de l'Alcaldia: C1

   - Assessors/res: A1

Titulació requerida pels càrrecs:

   - Cap de Gabinet d'alcaldia: La corresponent al Grup C1

   - Assessors/res: La corresponent al Grup A1

Subjecció a la legislació vigent sobre incompatibilitat del personal de les administracions públiques.

   b) Les funcions atribuïdes al lloc de treball són les de confiança i assessorament especial i són les incorporades a les fitxes aprovades a la Relació de Llocs de Treball.

Cap de Gabinet de l'Alcaldia - fitxa núm. 11001.

Planificar, dirigir i coordinar els recursos disponibles a l'Alcaldia, per a la consecució dels objectius fixats per l'Alcalde en matèria de responsabilitat que l'Alcalde estimi oportú, d'acord amb els procediments establerts per la Corporació i la legislació vigent. Assessorament i suport a l'Alcalde en totes les seves tasques. Coordinació operativa de l'acció de govern. També aquelles funcions genèriques pròpies del lloc.

Assessor/a de Servei - fitxa núm. 11015.

Prestar suport a l'alcalde mitjançant propostes i assessorament en la planificació, organització i coordinació operativa de les seves activitats d'acord amb les indicacions rebudes. També aquelles funcions genèriques pròpies del lloc.

   c) Les retribucions s'han determinat tenint en compte les aprovades per al personal eventual en els anteriors mandats corporatius:

Cap de Gabinet de l'Alcaldia: de 75.365,08 € bruts anuals, a càrrec de l'aplicació 3000.92015.1100000 del pressupost vigent.

Assessor/a de Servei: de 53.521,16 € bruts anuals, a càrrec de l'aplicació 3000.92015.1100000 del pressupost vigent.

 

Premià de Mar, 21 de juliol de 2023

 

Rafael Navarro Álvarez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6642 {"title":"Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-8969)","published_date":"2023-07-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6642"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Premià de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 8969 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-07-31/6642-ayuntamiento-premia-mar-administracion-local-dogc-n-2023-8969 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.