Consorcio del Patrimonio de Sitges - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8934)

ANUNCIO sobre modificación de la composición del órgano de selección correspondiente al proceso selectivo para la provisión de una plaza de oficial/a de mantenimiento de la plantilla laboral del Consorcio del Patrimonio de Sitges (4CPSCM/22), incluida en la oferta extraordinaria de estabilización del empleo temporal del Consorcio del Patrimonio de Sitges.

Per Decret de la Presidència delegada del Consorci del Patrimoni de Sitges, de data 28 de maig de 2022, número de registre 93/22, s'aprovà l'oferta extraordinària d'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci, de conformitat amb el que disposa la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, havent-se publicat el detall de les places ofertes en el Butlletí Oficial de la Província (BOPB) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) número 8679A, ambdós de 31 de maig de 2022. Els esmentats anuncis van ser rectificats per publicacions en el mateix Butlletí i Diari número 8686, de dates 8 de juny i 10 de juny de 2022, respectivament.

Per Decret de la Direcció Gerència del Consorci del Consorci del Patrimoni de Sitges, de data 20 de març de 2023, número de registre 77/23, es va resoldre elevar a definitiva i aprovar la relació de persones admeses i excloses i publicar el nomenament de l'òrgan de selecció, corresponent al procés selectiu per a la provisió, d'una plaça d'Oficial de Manteniment (4CPSCM/22), inclosa en l'esmentada oferta extraordinària d'estabilització d'ocupació temporal del Consorci del Patrimoni de Sitges.

D'acord amb les previsions contingudes a les bases reguladores del susdit procés selectiu aprovades per Decret de la presidència delegada del Consorci del Patrimoni de Sitges de data 28 d'octubre de 2022, número de registre 321/22, i publicades el dia 4 de novembre de 2022 en el BOPB, així com el corresponent anunci de referència al DOGC el dia 11 de novembre de 2022, amb número 8791, s'ha de convocar a la sessió de constitució del tribunal qualificador, als membres titulars i suplents que havien estat nomenats.

Davant la impossibilitat manifestada per la vocal suplent designada d'assistir-hi, senyora Mercè Carbó Castro, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, ha comunicat el nom de la nova vocal suplent per tal que formi part de l'òrgan seleccionador corresponent al procés selectiu, per a la provisió d'una plaça d'Oficial/a de Manteniment de la plantilla laboral del Consorci del Patrimoni de Sitges (4CPSCM/22), en substitució de l'anterior, per la qual cosa procedeix modificar la seva composició i publicar-la.

Per Decret de la Direcció-Gerència del Consorci de data 2 de juny de 2023, amb número de registre 193/23, s'ha resolt modificar la composició de l'òrgan de selecció nomenat per Decret de la Direcció Gerència del Consorci del Patrimoni de Sitges de data 20 de març de 2023, número de registre 77/23, corresponent al procés selectiu per a la provisió d'una plaça, pel sistema de concurs de mèrits, d'Oficial/a de Manteniment de la plantilla laboral del Consorci del Patrimoni de Sitges (4CPSCM/22), inclosa en l'oferta extraordinària d'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci del Patrimoni de Sitges, en els següents termes:

 

"Primer.- MODIFICAR la composició de l'òrgan de selecció nomenat per Decret de la Direcció Gerència del Consorci del Patrimoni de Sitges de data 20 de març de 2023, número de registre 77/23, corresponent al procés selectiu per a la provisió d'una plaça, pel sistema de concurs de mèrits, d'Oficial/a de Manteniment de la plantilla laboral del Consorci del Patrimoni de Sitges (4CPSCM/22), inclosa en l'oferta extraordinària d'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci del Patrimoni de Sitges, amb motiu de la impossibilitat d'assistir-hi de la vocal suplent designada per l'EAPC, senyora Mercè Carbó Castro, la qual serà substituïda per la senyora Pilar Guerrero Herrera. Així doncs, l'òrgan de selecció, un cop resolta la incidència, quedarà integrat pels següents membres:

 

Titulars

Suplents

Sr. Joan Balanyà Galimany, president

Sra. Mónica Porta García, presidenta

Sra. Júlia Lago Cantalapiedra, vocal

Sra. Mª Isabel Eroles Soler, vocal

Sra. Yolanda Jiménez Ruiz, vocal

Sra. Pilar Guerrero Herrera, vocal

 

 

Segon.- ESTABLIR que aquesta relació es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Tauler d'anuncis del Consorci del Patrimoni de Sitges, i, a més, es podrà consultar a la pàgina web del Consorci del Patrimoni de Sitges (https://museusdesitges.cat/ca/oferta-extraordinaria-destabilitzacio-2022). A tots els efectes, la publicació dels diferents anuncis en la pàgina web del Consorci del Patrimoni de Sitges determinarà l'inici del còmput de terminis, d'acord amb el que preveu la base general setena.

 

Tercer.- PROCEDIR a instar la constitució de l'òrgan de selecció nomenat als efectes d'establir la data d'inici del procés selectiu i el seu desenvolupament, d'acord amb les previsions contingudes en les bases generals i específiques del mateix.

 

Quart.- MANTENIR inalterables la resta de pronunciaments continguts en el Decret de la Direcció-Gerència del Consorci del Patrimoni de Sitges, de data 20 de març de 2023, número de registre 77/23".

 

Barcelona, 6 de juny de 2023

 

Mercè Munné Dedeu

Directora gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4855 {"title":"Consorcio del Patrimonio de Sitges - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8934)","published_date":"2023-06-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"4855"} catalunya Consorcio del Patrimonio de Sitges,DOGC,DOGC 2023 nº 8934,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-06-12/4855-consorcio-patrimonio-sitges-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-8934 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.