Rovira destaca la importància de la perseverança i lesforç dels alumnes per a aconseguir lexcel·lència acadèmica

Estas imágenes pertenecen a gva.es

  • El conseller assistix a l'entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2021/22 de la província de Castelló
  • Han estat premiats 237 alumnes de Primària, 50 de Secundària i 4 de Batxillerat 

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha destacat "la perseverança i l'esforç per a aconseguir l'excel·lència educativa dels alumnes reconeguts amb el premi al rendiment acadèmic".

El conseller ha assistit a l'entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2021/22 de la província de Castelló.

Han rebut este reconeixement 291 alumnes, 237 dels quals són de Primària, 50 de Secundària i 4 de Batxillerat.

"Darrere d'este resultat sabem que hi ha moltes hores de dedicació i treball per a poder aconseguir l'excel·lència educativa que representeu", ha assenyalat José Antonio Rovira.

El conseller s'ha referit també a la labor de la comunitat educativa. "Tots els centres educatius, els equips directius i el professorat sou clau en l'aprenentatge de l'alumnat i heu de tindre present que, sense la vostra ajuda, acompanyament i orientacions no hauria sigut possible obtindre este resultat".

A més, Rovira ha tingut unes paraules per a les famílies dels premiats. "Tot el treball que heu desenvolupat en l'educació dels vostres fills i filles ha tingut el seu fruit en el seu desenvolupament acadèmic i personal".

Finalment, el conseller d'Educació ha animat els alumnes a seguir pel mateix camí, "un camí de perseverança, esforç i superació davant de qualsevol situació adversa que vos trobeu. Així aconseguireu els millors resultats, primer en l'àmbit acadèmic i més tard en el professional i el personal".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21347 {"title":"Rovira destaca la importància de la perseverança i lesforç dels alumnes per a aconseguir lexcel·lència acadèmica","published_date":"2024-02-01","region":"valencia","region_text":"Comunidad Valenciana","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/comunica.gva.es\/o\/adaptive-media\/image\/378969718\/m\/WhatsApp+Image+2024-02-01+at+18.11.30.jpeg","id":"21347"} valencia Conselleria de educación, universidades y empleo https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/valencia/press_release/2024-02-01/21347-rovira-destaca-importancia-perseveranca-lesforc-alumnes-aconseguir-lexcel-lencia-academica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.