El secretario autonómico de Transparencia destaca la colaboración del Consell con las universidades valencianas para llevar la participación ciudadana a los municipios

Imagen del artículo El secretario autonómico de Transparencia destaca la colaboración del Consell con las universidades valencianas para llevar la participación ciudadana a los municipios

Estas imágenes pertenecen a gva.es

  • Santiago Lumbreras es reunix amb responsables de l'àrea de participació ciutadana de l'UJI per a abordar la col·laboració institucional

El secretari autonòmic de Relacions Institucionals i Transparència, Santiago Lumbreras, i el director general de Transparència i Participació, José Tárrega, s'han reunit amb responsables de l'àrea de participació ciutadana de la Universitat Jaume I de Castelló.

Es tracta d'una primera presa de contacte per a conéixer els diversos projectes que desenvolupa l'UJI en el marc del conveni amb la Generalitat per al foment d'activitats en matèria de participació ciutadana, una col·laboració que compta amb una dotació de 20.000 euros.

El secretari autonòmic de Relacions Institucionals i Transparència, Santiago Lumbreras, ha valorat la col·laboració amb les universitats valencianes "per a portar la participació ciutadana als municipis, gràcies a la proximitat de l'Administració local, que fomenta la implicació dels veïns i veïnes".

En concret, l'objecte d'este acord permet fer el seguiment de les iniciatives comunitàries rurals, la sistematització dels processos de participació en l'àmbit rural i la col·laboració amb universitats i xarxes de participació ciutadana.

Entre les activitats s'inclou el seguiment del projecte Almedíjar Vive, iniciativa veïnal que cerca alternatives econòmiques, socials i culturals per a fer que el procés de despoblament revertisca; la dinamització de l'estratègia turística #TurismeVilafranca, o l'acompanyament en la investigació del projecte Alifara, relacionat amb aspectes de salut comunitària i participativa als Ports, entre altres iniciatives.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19567 {"title":"El secretario autonómico de Transparencia destaca la colaboración del Consell con las universidades valencianas para llevar la participación ciudadana a los municipios","published_date":"2023-10-04","region":"valencia","region_text":"Valencia","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46105-govclipping-espana-valencia-notas-prensa.webp","id":"19567"} valencia Presidencia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/valencia/press_release/2023-10-04/19567-secretario-autonomico-transparencia-destaca-colaboracion-consell-universidades-valencianas-llevar-participacion-ciudadana-municipios https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.