El Consell autoritza l'increment del complement autonòmic transitori i de l'específic en els cossos del personal al servici de l'Administració de Justícia

  • Suposarà un import de 699.000 euros i va ser negociat en la Mesa Sectorial de Justícia

El Consell ha autoritzat aplicar, amb efectes d'1 de gener de 2023, l'increment del complement específic i el complement autonòmic transitori dels llocs de treball dels cossos al servici de l'Administració de Justícia a la Comunitat Valenciana de medicina forense, personal facultatiu de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses, ajudant de laboratori, gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa, i auxili judicial.

Este increment, que va ser negociat en la Mesa Sectorial de Justícia, suposarà un import total de 699.019,68 euros.

Estos complements formen part del Programa temporal de lluita contra la bretxa salarial per als anys 2022, 2023 i 2024, que té la finalitat de racionalitzar els desfasaments en les classificacions i les taules retributives sobre els complements específics del personal.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
297834 {"title":"El Consell autoritza l'increment del complement autonòmic transitori i de l'específic en els cossos del personal al servici de l'Administració de Justícia","published_date":"2024-06-21","region":"valencia","region_text":"Comunidad Valenciana","category":"gov_agreements","category_text":"Acuerdos de Gobierno","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-valencia","id":"297834"} valencia justicia e interior https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/valencia/gov_agreements/2024-06-21/297834-consell-autoritza-increment-complement-autonomic-transitori-especific-cossos-personal-servici-administracio-justicia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.