Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home de 28 anys que robava a trasters i pàrquings privats de Barcelona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home de 28 anys que robava a trasters i pàrquings privats de Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El detingut acumulava una quarantena d'antecedentsSostreia objectes personals i, principalment, bicicletesEl valor total d'objectes sostrets superaria els 70.000 eurosEn un sol dia va desvalisar 15 trasters

Agents del cos de Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació de la Comissaria de Sarrià-sant Gervasi van detenir el 18 de juliol un home de 28 anys com a presumpte autor de 15 furts, 28 robatoris amb força a trasters i pàrquings, i 3 domicilis a la ciutat de Barcelona.

Actuava majoritàriament en aparcaments privats i trasters tot i que també havia robat a l'interior d'habitatges. La majoria de vegades accedia forçant les portes o persianes i trencant els sistemes de seguretat enduent-se tot tipus d'objectes personals de gran valor econòmic. En ocasions anava acompanyat per una dona que també va quedar detinguda, i sostreia bicicletes, patinets elèctrics i electrònica, entre d'altres objectes. En el moment de la detenció se l'intervé una bicicleta presumptament sostreta.

La investigació va començar el 19 de novembre arran d'una denuncia d'un veí a qui li havien sostret la bicicleta valorada en 1.000 euros. El detingut va entrar al pàrquing aprofitant que la porta era oberta perquè entrava un cotxe i, una vegada a l'interior, va furtar la bicicleta. La identificació de l'home va ser possible gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del pàrquing.

Al maig, la bona actuació policial va permetre resoldre un altre robatori. Dos agents van identificar al lladre passejant amb una actitud sospitosa pel districte de Ciutat Vella. Portava una motxilla plena d'objectes electrònics de gran valor que havia robat i que, posteriorment, van ser retornats al seu propietari.

Entre els quaranta-sis delictes, també destaca un robatori en una finca d'habitatges de Sarrià-Sant Gervasi. El lladre va accedir amb força, en un mateix dia, a una quinzena de trasters enduent-se objectes personals valorats en més de 2.300€. En aquest cas, anava acompanyat d'una dona, també detinguda, a la qui se li atribueixen dos furts i dos robatoris amb força.

En total, el detingut acumula 45 antecedents que hauria comès entre els mesos de novembre de 2023 i juliol de 2024. El valor total d'objectes sostrets superaria els 70.000 euros.

El 20 de juliol el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Barcelona.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 26 de juliol de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
352808 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home de 28 anys que robava a trasters i pàrquings privats de Barcelona","published_date":"2024-07-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/26\/09\/21\/7e74506b-71f8-42c6-98b4-9aea9c4ea3e0.jpg","id":"352808"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-26/352808-mossos-esquadra-detenen-barcelona-home-28-anys-robava-trasters-parquings-privats-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.