Dues persones han mort avui a les platges catalanes

Imagen del artículo Dues persones han mort avui a les platges catalanes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Un home de 73 anys i nacionalitat francesa ha mort aquest matí a la zona del far de Sarnella de Port de la Selva (Alt Empordà)
  2. Poc després s'ha confirmat, també, la mort d'un home de 84 anys i de nacionalitat espanyola, en una platja de Calafell
  3. Dos persones més van morir el passat diumenge a Cambrils després de ser traslladades en estat crític als hospitals Sant Joan de Reus i Joan XXIII de Tarragona
  4. Un home de 73 anys, i de nacionalitat francesa, ha mort aquesta matí a la zona del far de Sarnella de Port de la Selva (Alt Empordà).

    El telèfon 112 ha rebut la trucada d'avís per aquest incident a les 11:09 hores alertant que hi havia una persona inconscient a l'aigua. La zona on s'ha produït l'ofegament no disposa de servei de vigilància.

    Voluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Local han començat les maniobres de reanimació fins l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El SEM ha activat una ambulància medicalitzada i una ambulància de suport vital bàsic, que han realitzat les maniobres de RCP però no han pogut reanimar la víctima.

    Al lloc s'han desplaçat també una dotació dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, que s'han fet càrrec d'instruir les diligències.

    Posteriorment, s'ha confirmat també la mort d'un home de 84 anys i de nacionalitat espanyola a la platja de l'Estany de Calafell.

    El telèfon 112 ha rebut la trucada d'avís per aquest incident a les 12:02 hores per alertar que un home estava indisposat a la vora de la platja. En el moment de l'incident, la platja estava vigilada i onejava la bandera groga per estat de la mar i mar de fons.

    Els socorristes han començat les maniobres de reanimació fins l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El SEM ha activat dues ambulàncies terrestres i l'helicòpter, que han realitzat les maniobres de RCP però no han pogut reanimar la víctima.

    Dos persones mortes en dues platges de Cambrils després de ser trasllades en estat crític a l'hospital el passat diumenge

    A banda de les víctimes mortals d'avui, el passat diumenge 21 de juliol van morir dues persones més ofegades a Cambrils, després que van ser traslladades en estat crític a diferents centres hospitalaris de la demarcació de Tarragona.

    A les 12:20h del passat diumenge 21 de juliol, es va donar l'avís d'una dona de 76 anys de nacionalitat espanyola que s'estava ofegant a la platja de la Llosa de Cambrils. Els socorristes van rescatar la dona de l'aigua i van començar les maniobres de RCP fins l'arribada del SEM, que la va traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Reus. L'hospital ha confirmat que va morir posteriorment al seu ingrés.

    El mateix diumenge, a les 17:05h, el 112 va rebre l'avís d'una persona de 36 anys i nacionalitat neerlandesa que s'estava ofegant a la platja de Cap de Sant Pere de Cambrils. Els socorristes van poder rescatar l'home i el SEM va practicar les maniobres de recuperació i el van traslladar a l'hospital Joan XXII de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que va morir posteriorment a l'hospital.

    A les platges de Cambrils diumenge onejava bandera groga per for vent i mar de fons.

    Amb aquestes quatre víctimes, ja són 11 les víctimes mortals a les platges catalanes en el que portem de la campanya d'estiu, que va començar el passat dissabte 15 de juny.

    Protecció Civil de la Generalitat recordem la importància d'extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar ràpidament al servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva ràpida actuació.

    No et banyis si et trobes malament o tens cansament, i si ets dins l'aigua i et trobes malament surt-ne ràpidament. No entris a l'aigua bruscament, sobretot si l'aigua està freda, has estat al sol molt temps o has fet un esforç físic intens.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
350751 {"title":"Dues persones han mort avui a les platges catalanes","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/25\/17\/52\/3694460e-0e35-432d-a651-7ebd35079dd9.png","id":"350751"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-25/350751-dues-persones-han-mort-platges-catalanes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.