Salut inicia les obres de construcció del tercer CAP de Gavà

• Tindrà una superfície de 3.800 m2 i la seva construcció suposarà una inversió de 12,5 milions d'euros• El nou CAP permetrà millorar l'atenció i l'accessibilitat de la ciutadania a l'atenció primària i dotarà a Gavà de nous serveis sanitaris, com són la rehabilitació i la radiologia

Imagen del artículo Salut inicia les obres de construcció del tercer CAP de Gavà

El Departament de Salut ha començat avui les obres de construcció del tercer CAP de Gavà, que s'ubicarà al carrer 8 de març del barri de Can Ribes, en una parcel·la cedida per l'Ajuntament.

Es tracta d'un equipament de nova creació que es convertirà en el tercer centre d'atenció primària de Gavà i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi. Així, el CAP permetrà alliberar espai als dos centres actuals i incorporar més serveis al municipi, tot millorant l'atenció i l'accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris.

El nou CAP tindrà una superfície de 3.800 m2 i, a més d'un equip d'atenció primària, també acollirà l'atenció pediàtrica, l'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i el centre de salut mental per a adults (CSMA), que actualment es troben en altres ubicacions dins del municipi. A més, incorporarà dos nous serveis fins ara inexistents a Gavà com són la rehabilitació ambulatòria i la radiologia.

Les obres de construcció d'aquest CAP suposaran una inversió de 12,5 milions d'euros (IVA inclòs) i tindran una durada aproximada de 18 mesos. Posteriorment s'equiparà amb tots els elements i materials necessaris per dur a terme l'activitat i es preveu que pugui entrar en funcionament l'any 2026.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
350501 {"title":"Salut inicia les obres de construcció del tercer CAP de Gavà","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/25\/11\/14\/4ec0fb3f-1a5f-4a7b-942b-3d374ca11640.png","id":"350501"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-25/350501-salut-inicia-obres-construccio-cap-gava https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.