Surt a licitació la construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollerussa

Imagen del artículo Surt a licitació la construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollerussa

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El projecte té un pressupost total de 8,9 milions d'euros i està previst que les obres comencin a principis de 2025

La construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Mollerussa ha sortit a licitació amb un pressupost total de 8,9 milions d'euros. L'obra tindrà un temps d'execució de 18 mesos a partir del seu inici, que està previst per febrer de 2025.

La nova comissaria, conjuntament amb l'ABP de Borges Blanques, donarà servei a les comarques del Segrià, les Garrigues i el Pla d'Urgell i comptarà amb una dotació regular de 60-70 operatius.

La nova ABP acollirà els serveis de seguretat ciutadana i investigació així com un laboratori per a la Unitat Regional de Policia Científica i incrementarà els serveis que ja està prestant actualment. L'edifici acollirà també una galeria de pràctiques de tir de fins a 50 metres que cobrirà les necessitats de formació en aquesta matèria als agents destinats a la Regió Policial de Ponent. La galeria permetrà l'entrenament i formació en arma llarga i disposarà de galeria virtual. La superfície total del nou equipament serà de 1.000 m² per a la comissaria i de 1.200 m² per la galeria de tir.

La incorporació de la galeria de tir dinamitzarà el comerç i la restauració de la comarca, ja que molts Mossos hi aniran a fer pràctiques.

Es tracta d'un edifici amb alt nivell d'eficiència energètica que disposa d'instal·lació de geotèrmia per la producció de clima i de plaques fotovoltaiques per la producció d'energia elèctrica.

El solar on es construirà el nou edifici policial està situat a la carretera de Linyola LP-3322 , al costat del parc de bombers del municipi.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
348223 {"title":"Surt a licitació la construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollerussa","published_date":"2024-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/24\/17\/04\/d6e5b10c-cc59-4281-9f4b-3c482ba2568b.jpeg","id":"348223"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-24/348223-surt-licitacio-construccio-nova-comissaria-mossos-esquadra-mollerussa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.