El Govern crea un grup estable de substitucions de personal docent

Imagen del artículo El Govern crea un grup estable de substitucions de personal docent

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La mesura garantirà l'estabilitat del personal interí que hi participi, ja que prestarà serveis ininterrompudament durant tot un cursEn formaran part 2.140 docents el curs que ve

El Govern ha acordat crear un grup estable de personal docent interí, procedent de la borsa de treball, per garantir la cobertura de les substitucions de forma immediata als centres educatius catalans. Aquest grup estable també té l'objectiu de garantir l'estabilitat del personal interí que hi participi, ja que els seus integrants prestaran serveis de manera ininterrompuda i en un àmbit territorial concret durant tot un curs escolar. Així mateix, en els períodes en què no facin substitucions, faran les funcions docents de reforç, mitjançant el corresponent nomenament, que siguin determinades per la direcció del centre on han dut a terme la darrera substitució.

El Departament d'Educació publicarà una convocatòria per a cadascun dels tres cursos escolars previstos a l'Acord del Govern. La convocatòria de cada curs determinarà el nombre màxim de persones que constituiran els grups estables de personal interí en cada comarca o districte. Per al curs 2024-2025, la xifra és de 2.140 dotacions.

Les persones que constituiran els grups estables de personal interí se seleccionaran seguint criteris d'igualtat, mèrit, capacitat i concurrència, amb l'assignació a un centre de referència en cada comarca o districte i una especialitat.

Transcorreguts els tres anys d'aquesta mesura, se n'han d'avaluar els resultats en termes d'eficàcia i eficiència i, en funció dels resultats, s'ha d'incorporar com a mesura estructural en el sistema de borsa de personal interí docent.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
344686 {"title":"El Govern crea un grup estable de substitucions de personal docent","published_date":"2024-07-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/23\/10\/55\/ad9ca240-a42a-4d82-bbd7-875dd94364de.jpg","id":"344686"} catalunya Direcció General de Comunicació,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-23/344686-govern-crea-grup-estable-substitucions-personal-docent https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.