Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop extingit l'incendi d'indústria de Polinyà (Vallès Occidental)

Imagen del artículo Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop extingit l'incendi d'indústria de Polinyà (Vallès Occidental)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha desactivat l'ALERTA del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT), que s'ha mantingut mentre han durat les tasques d'extinció de l'incendi a diverses naus industrials del Polígon Industrial Can Humet de Polinyà.

El cos de Bombers de la Generalitat finalment ha indicat que es pot aixecar l'ordre de confinament del polígon industrial de Can Humet degut a que ja han pogut donar l'incendi per extingit.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha informat que degut a les aigües d'extinció s'ha vist afectada l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) de la Llagosta, que ha vist alterat el seu procés de tractament i qualitat de l'aigua i, a conseqüència d'això, el riu Besòs ha vist afectada la seva qualitat de l'aigua. El cos dels Agents Rurals està gestionant les afectacions a la fauna del riu Besòs. A conseqüència d'aquesta manca de qualitat, i les posteriors afectacions a la desembocadura del riu Besòs, i les restriccions de bany que s'han derivat, s'ha iniciat, avui dissabte al migdia, la Prealerta del Pla especial d'emergències per contaminació de les aigües marines a Catalunya (CAMCAT).

Des del CECAT de Protecció Civil s'ha coordinat l'emergència amb els diferents operatius i en contacte permanent amb els municipis afectats. També s'ha gestionat la presència dels tècnics de qualitat ambiental ala zona per prendre les mesures de la qualitat de l'aire, i amb l'ACA.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
338746 {"title":"Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop extingit l'incendi d'indústria de Polinyà (Vallès Occidental)","published_date":"2024-07-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/20\/20\/22\/0883bd64-bc78-4bbd-92cf-24277eefa094.png","id":"338746"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-20/338746-proteccio-civil-desactiva-plaseqcat-cop-extingit-incendi-industria-polinya-valles-occidental https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.