L'ICAEN actualitza les Estadístiques energètiques de conjuntura de Catalunya

Imagen del artículo L'ICAEN actualitza les Estadístiques energètiques de conjuntura de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Institut Català d'Energia ha actualitzat les estadístiques energètiques de conjuntura de Catalunya, el conjunt d'indicadors energètics que permeten fer una primera anàlisi del comportament del sector energètic a Catalunya. El document, que ha homogeneïtzat tots els registres de la sèrie històrica des de l'any 2005, incorpora dades fins a gener d'aquest any, i presenta una comparativa de la seva evolució durant el darrer any.

En la presentació s'hi inclouen les darreres dades disponibles, en l'àmbit de Catalunya, dels següents indicadors energètics: cobertura de la demanda d'energia elèctrica en barres de central (EBC), producció bruta d'energia elèctrica en règim ordinari, vendes a xarxa de les centrals elèctriques de règim especial per tecnologies i formes d'energia, demanda global de gas natural (DGGN) i consum de carburants d'automoció.

L'elaboració d'estadístiques sobre el sector energètic és una de les tasques fonamentals de l'ICAEN, ja que permeten conèixer-ne el comportament, analitzar-ne les causes i avançar tendències i previsions de futur. En aquest sentit, l'ICAEN també elabora les estadístiques energètiques anuals de Catalunya, així com estadístiques sectorials centrades en l'àmbit industrial. 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
337271 {"title":"L'ICAEN actualitza les Estadístiques energètiques de conjuntura de Catalunya","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/icaen.gencat.cat\/web\/.content\/50_Actualitat\/51_noticies\/Imatges_Noticies\/estadistiques-3.png_1890075091.png","id":"337271"} catalunya Institut Català d'Energia (ICAEN) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-19/337271-icaen-actualitza-estadistiques-energetiques-conjuntura-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.