Entra en funcionament l'ampliació del CAP Santa Maria de Palautordera

Imagen del artículo Entra en funcionament l'ampliació del CAP Santa Maria de Palautordera

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El centre ha triplicat els espais assistencials disponibles: ha passat de tenir 7 consultes a tenir-ne 21

Aquesta setmana ha entrat en funcionament l'ampliació del CAP de Santa Maria de Palautordera, que ha passat dels 400 m2 que tenia fins ara als 1.500 m2. S'ha construït una segona edificació, annexada a l'edifici antic, en una parcel·la de terreny cedida per l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Amb aquesta ampliació, el centre ha triplicat els espais assistencials disponibles: ha passat de tenir 7 consultes a tenir-ne 21. També ha sumat una sala polivalent per a activitats comunitàries i, pròximament, incorporarà serveis d'odontologia i llevadora. Tota l'activitat assistencial es fa ara en el mòdul nou, mentre que el mòdul antic ha quedat destinat a espais administratius i de suport.

Amb aquestes obres el CAP, gestionat per l'Institut Català de la Salut, ha guanyat en espais i recursos i pot oferir una millor atenció als veïns de Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera i Montseny.

Les obres d'ampliació han suposat una inversió total de 3.320.545 euros, finançats pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
334312 {"title":"Entra en funcionament l'ampliació del CAP Santa Maria de Palautordera","published_date":"2024-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/18\/10\/24\/685aacc7-e895-4ddd-b0ae-726c9ac0c6b9.jpg","id":"334312"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-18/334312-entra-funcionament-ampliacio-cap-santa-maria-palautordera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.