Gairebé 20.000 infants i joves participen aquest estiu en 537 activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran

Imagen del artículo Gairebé 20.000 infants i joves participen aquest estiu en 537 activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La secretària d'infància, adolescència i joventut, Núria Valls Carol, i les directores generals de Joventut i de l'ACJ, Rut Ribas i Martí i Laia Girós i Barrés, visiten casals, colònies i acampades a diferents poblacions

Les entitats organitzadores de les activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran han comunicat a la Direcció General de Joventut (DGJ) un total de 537 activitats i 19.978 inscrits per aquest estiu fins a dia d'avui. Les entitats d'educació en el lleure, associacions educatives juvenils, associacions de famílies, empreses i institucions organitzadores tenen de termini fins a set dies abans de l'inici de l'activitat per a comunicar-les a la DGJ, de manera que les xifres encara creixeran les properes setmanes.

A aquestes activitats hi ha inscrits, hores d'ara, un total de 2.975 monitors/es i director/es de lleure, 794 persones de suport i 16.209 participants, que majoritàriament faran acampades (7.916 i 183). La resta d'activitats es reparteixen entre les colònies (5.354 inscrits en 97 activitats), casals de vacances (3.334 i 101 activitats), les rutes (2.453 i 146) i els camps de treball (243 i 10).

I pel que fa al lloc de realització, el Pallars Sobirà és, fins a data d'avui, la comarca amb més participants inscrits (6.018), seguida de la Cerdanya (4.742), el Pallars Jussà (3.596), l'Alta Ribagorça (2.799), l'Alt Urgell (2.347) i l'Aran (476).

Són dades que ha donat a conèixer aquest matí la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Laia Girós i Barrés, durant la visita a les colònies 'WorkCamp' que l'Associació Contra el Càncer Lleida organitza del 14 a 21 de juliol a l'Alberg Era Garona de Salardú, a la Val d'Aran. En aquesta activitat hi participen 89 infants i joves d'entre 7 i 17 anys amb l'objectiu de potenciar les seves relacions i millorar la seva qualitat de vida.

A la visita, també hi han assistit el president de l'Associació contra el Càncer a Lleida, Sisco Maranges i Granja, i la coordinadora territorial de Joventut a l'Alt Pirineu i Aran, Joana Terré i Baldomà.

Posteriorment, la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls Carol, i la directora general de Joventut, Rut Ribas i Martí, s'ha afegit a la comitiva i ha visitat, el casal de vacances que l'empresa Animació en Acció SCCL de Pont de Suert (34 participants) i, després, han anat a visitar campaments, que estan situats a la comarca, de Centre Marista d'Escoltes i Minyons Escoltes i Guies.

A la tarda, és previst que les responsables de Joventut visitin les colònies que Lleure Qualia SCCL fan a la Casa de Colònies de Llesp, a les quals hi participen 54 nois i noies.

Per la seva banda, Laia Girós i Barrés també va visitar ahir dos camps de treballa Àger —"Espais naturals d'Àger"— i el camp internacional "Reading lifein rocks", a Tremp.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
329399 {"title":"Gairebé 20.000 infants i joves participen aquest estiu en 537 activitats de lleure a l'Alt Pirineu i Aran","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/16\/14\/21\/6df8b988-e2f7-47ee-973f-5963d0ae5efb.jpg","id":"329399"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-16/329399-gairebe-20-000-infants-joves-participen-estiu-537-activitats-lleure-alt-pirineu-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.