L'ACCO obre una consulta pública sobre l'ús de l'espai públic per al desenvolupament d'activitats econòmiques

L'ACCO publica el document "Gestió procompetitiva de l'espai públic per al desenvolupament d'activitats econòmiques", en el marc del projecte Municipis i Competència. El termini per a presentar contribucions és des del 16 de juliol de 2024 fins al 30 de setembre de 2024, ambdós inclosos.

L'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) obre, des d'avui 16 de juliol de 2024 fins al 30 de setembre de 2024, una consulta pública sobre el document de promoció "Gestió procompetitiva de l'espai públic per al desenvolupament d'activitats econòmiques".

L'objectiu de la consulta pública és permetre que les parts interessades col·laborin en el procés de creació del document a través de les seves contribucions. Aquestes contribucions es publicaran i es tindran en compte per l'ACCO per a la publicació definitiva i el perfeccionament del document de promoció.

Aquest document s'ha elaborat amb la finalitat de recollir la casuística observada per les diferents autoritats de competència en relació amb l'ús de l'espai públic i plantejar recomanacions perquè puguin ser adoptades per part dels municipis, d'acord amb els objectius de promoció de la competència en l'àmbit local del projecte Municipis i Competència.

Des de l'any 2021, el projecte Municipis i Competència està permetent identificar quines són les restriccions de la competència que afecten de més a prop els municipis i proposar bones pràctiques a fi de mitigar aquestes restriccions. Des del punt de vista de la competència, s'han publicat documents amb l'objectiu de millorar les actuacions administratives en matèria de mobilitat compartida, serveis funeraris, energies renovables o licitació de concessions. Per a més informació sobre la consulta, podeu consultar aquest enllaç.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
328644 {"title":"L'ACCO obre una consulta pública sobre l'ús de l'espai públic per al desenvolupament d'activitats econòmiques","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"328644"} catalunya Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-16/328644-acco-obre-consulta-publica-us-espai-public-desenvolupament-activitats-economiques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.