Sexenni, Pelat i Pelut i DJ Bulma Beat al jardí de Palau Robert: que segueixi la festa!

Imagen del artículo Sexenni, Pelat i Pelut i DJ Bulma Beat al jardí de Palau Robert: que segueixi la festa!

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La tercera festa del Clotide Fest és una proposta de l'emissora Europa FM. Començarà a les 20:30h d'aquest dimecres dia 17, i com sempre, l'entrada al concert és de franc, per bé que cal disposar de la corresponent entrada. Al llarg de la vesprada gaudirem dels grups Sexenni i Pelat i Pelut, i per tercera vegada a la història del Clotilde Fest, la DJ Bulma Beat ens acompanyarà amb la seva música de club, una invitació permanent al ball.

SEXENNI

Sexenni és un grup de pop que va néixer a Lleida l'any 2019 als soterranis d'un institut, on tres amics es van decidir a gravar una maqueta.

L'any 2022 presentaven el seu àlbum de debut, 'Retrats' (Delirics, 2022), que ja ha donat a conèixer èxits com 'De Lao'. Seguidament van presentar 'Supernova' (Delirics, 2023), el seu segon disc, que parla de l'amor, la maduresa i el pas del temps. Un àlbum que segueix una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s'aventuren amb temes disco, música d'arrel més festiva i fins i tot, cançons més fosques, introspectives i electròniques, que ja han presentat en escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic o el d'ELS40 a les Festes de La Mercè de Barcelona.

Després de publicar una de les col·laboracions més esperades i potents, 'Grup de Pop', un tema amb el duet mataroní de moda, The TyetsSexenni  presenta 'La Faràndula', una oda a la festa. Aquesta cançó reivindica la festa major d'arrel mediterrània, tradicional i de poble, combinant elements del mestissatge amb la música urbana i melodies pop.

PELAT I PELUT

PELAT I PELUT presenta aquest 2024 el seu nou disc i gira TERMOMIX una nova fórmula festiva on el grup introdueix noves sonoritats i estils més enllà de la rumba a la que ens tenien acostumats, i on els ritmes llatins, urbans i pop es barregen per crear un disc enèrgic, ballable i actualitzat.

La banda ja ha deixat entreveure la nova direcció que han pres amb els últims singles llençats Fem la Morsa (Microscopi, 2023) un hit que ja sona a totes les emissores catalanes que mescla el funk amb bombos electrònics amb una lletra que evoca al desig carnal a través de la gastronomia.

Creadors de la mamachata, La Mama (Microscopi, 2023), una bachata ballable amb un missatge sensible, una oda a totes les mares, demostren la seva capacitat per crear èxits que convidin a pensar, sentir i ballar.

DJ BULMA BEAT

DJ resident a OPIUM i puntualment a la Sala Apolo, Bulma Beat és una de les DJ més destacades de casa nostra.


Hi ha tres maneres d'aconseguir entrades per als concerts del Clotilde Fest: mitjançant el carnet jove i el web Connecta't; a través de les pròpies emissores, seguint la seva programació i indicacions, i a través del canal instagram del Palau Robert, que també sorteja dues entrades dobles de cada concert. En total, a prop de 1.000 entrades a disposició cada setmana. No us quedeu sense!

Clotilde Fest s'acabarà la setmana que ve, el 24 de juliol, amb un gran concert dels grups Coco i Figa Flawas; una proposta de Flaixbac que posarà el punt i final a la sisena edició del festival.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
328544 {"title":"Sexenni, Pelat i Pelut i DJ Bulma Beat al jardí de Palau Robert: que segueixi la festa!","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/16\/09\/20\/2aae591d-954a-4236-960c-3b32b7cc8c03.jpg","id":"328544"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-16/328544-sexenni-pelat-pelut-dj-bulma-beat-jardi-palau-robert-segueixi-festa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.