Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Salou relacionat amb la mort de la seva parella

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Salou relacionat amb la mort de la seva parella

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit un home, de 86 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

Ahir, a les 20:23 hores, es va rebre l'avís que hi havia una dona morta amb indicis de criminalitat a l'interior d'un pis del carrer Tortosa de Salou.

Immediatament es van adreçar dotacions policials que van confirmar els fets i van detenir la seva parella com a presumpte autor de la mort.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació.

El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.


Oficina de Comunicació

Tarragona, 14 de juliol de2024


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
323932 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Salou relacionat amb la mort de la seva parella","published_date":"2024-07-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/14\/09\/25\/2fe8a323-156a-40c1-95b7-86828be5e773.jpg","id":"323932"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-14/323932-mossos-esquadra-detenen-home-salou-relacionat-mort-parella https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.