Cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

Imagen del artículo Cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Aquest divendres, 12 de juliol, continua el cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

El d'aquest divendres és el segon del programa de concerts del prestigiós Quartet Gerhard. Sota el títol d'"En memòria de la bellesa", l'actuació reflexionarà sobre l'acte de crear i de destruir, a través de temes de Shostakovich, Tchaikovsky i Bach. El cicle finalitzarà el dimarts, 6 d'agost.

Tots els programes es duran a terme a les 20 hores, a la sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona (Carrer Major, 14). L'entrada és gratuïta prèvia sol·licitud adreçada al correu: sttarragona.cultura@gencat.cat.

Aquest estiu, els Serveis Territorials de Cultura del departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona proposen un cicle de concerts amb el prestigiós Quartet Gerhard. Aquesta formació, reconeguda com un dels quartets amb més projecció en l'àmbit europeu, destaca per la seva sensibilitat sonora i el seu profund respecte per la música i té base establerta a Tarragona.

Aquest divendres 12 de juliol,segon dia del cicle, es durà a terme el concert "En memòria de la bellesa", un programa que reflexiona al voltant de l'acte de crear i, per oposició, l'acte de destruir per reflexionar sobre quin paper juga l'art dins de la mirada de l'ésser humà, a través de temes de Shostakovich, Tchaikovsky i Bach. Tancarà el cicle de concert el programa previst per al pròxim dimarts, 6 d'agost, en el qual el Quartet Gerhard traslladarà al públic un programa dedicat a Shostakovich.

Les persones que desitgin gaudir de les interpretacions del Quartet Gerhard podran fer-ho en els concerts previstos els dies 7 de juny (divendres), 12 de juliol (divendres) i 6 d'agost (dimarts). Tots els concerts es duran a terme a la sala d'actes dels Serveis Territorials (Carrer Major, 14), a les 20 hores i l'entrada és gratuïta i condicionada l'aforament de l'espai. L'entrada és gratuïta prèvia sol·licitud adreçada al correu: sttarragona.cultura@gencat.cat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
320815 {"title":"Cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/12\/10\/25\/c664ff35-8ada-4279-9a7e-8536bf2d18ab.jpg","id":"320815"} catalunya Àngel Xifré Arroyo,Delegació a Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-12/320815-cicle-concerts-estiu-quartet-gerhard-als-serveis-territorials-cultura-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.