President Aragonès: "L'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia"

El cap de l'Executiu, acompanyat de la consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, ha inaugurat el nou edifici de l'Escola Jacint Verdaguer de la Granada L'obra ha comptat amb una inversió de més de 4,5 milions d'euros

Imagen del artículo President Aragonès: L'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia

El president en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, a l'acte d'inauguració del nou edifici de l'Escola Jacint Verdaguer de la Granada, ha afirmat que "l'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia". "És l'espai on prepareu el vostre futur, us formeu, coneixeu a amics i amigues que seran per tota la vida i apreneu a viure en comunitat", ha remarcat.

El cap de l'Executiu ha fet aquestes declaracions en el decurs de l'acte d'inauguració del nou edifici de l'Escola Jacint Verdaguer de la Granada. El president Aragonès ha aprofitat per visitar el municipi i signar el llibre d'honor a l'ajuntament, on l'ha rebut l'alcalde, Joan Amat i Domènech.

Aragonès ha volgut destacar les característiques del nou edifici per "ser modern, preparat i amable, pensat per situar

Imagen del artículo President Aragonès: L'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia

a l'alumnat al centre". A més, el president de la Generalitat ha afirmat que "hi haurà moltes generacions de la Granada i d'altres municipis de la comarca que gaudiran el nou edifici", perquè "hi ha un bon projecte educatiu gràcies al talent de l'equip docent".

Per part del Govern, també hi ha estat present la consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, que ha fet un reconeixement als "veïns de la Granada, a les famílies que fa molt de temps que reivindiqueu la nova escola, i finalment els vostres fills i filles ja la podran estrenar el curs vinent". "Avui és un dia d'alegria, un dia per recordar", ha asseverat.

Nou edifici de l'Escola Jacint Verdaguer

Imagen del artículo President Aragonès: L'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia

L'obra ha comptat amb una inversió de 4.509.385,47 €. L'entrada en funcionament d'aquest nou equipament educatiu permet la retirada dels dos mòduls (un dels quals ja s'ha retirat).

L'escola Jacint Verdaguer té un total de 157 alumnes (42 a segon cicle d'educació infantil i 115 a primària), i disposa de serveis com Equip d'Atenció Psicopedagògica (EAP) i menjador.

La Granada disposa d'escola des de 1909, i el gener de 1934 es van inaugurar les noves escoles, en un acte encapçalat pel llavors president Lluís Companys.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
318783 {"title":"President Aragonès: \"L'escola és l'edifici més important d'un municipi i aquí havíem de posar-lo al dia\"","published_date":"2024-07-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/11\/20\/06\/f3527386-87a4-4e1c-9e0b-d3cc9561d622.jpg","id":"318783"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-11/318783-president-aragones-escola-edifici-mes-important-municipi-aqui-haviem-posar-lo-dia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.