Protecció Civil de la Generalitat apropa a la gent gran consells d'autoprotecció per evitar riscos a l'estiu

Imagen del artículo Protecció Civil de la Generalitat apropa a la gent gran consells d'autoprotecció per evitar riscos a l'estiu

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Avui una quarantena de persones han assistit a la xerrada que ha tingut lloc al centre cultural Mossèn Josep Guiteras de Vic
  2. S'han fet una desena de sessions informatives arreu de Catalunya, explicant com prevenir els cops de calor, banyar-se amb seguretat a les platges, o com preparar un equip d'emergències
  3. Avui s'ha fet al centre cultural Mossèn Josep Guiteras de Vic la darrera de les sessions "Prepara't pels riscos d'estiu​​" organitzades per Protecció Civil de la Generalitat, adreçades a les persones grans. Hi ha participat una quarantena de persones. Aquestes jornades han tingut com a objectiu fer arribar els diversos consells d'autoprotecció a un dels col·lectius més vulnerables durant aquesta època de l'any: la gent gran.

    S'han realitzat una desena de sessions informatives arreu de Catalunya. Les xerrades combinen exposicions teòriques i activitats pràctiques, tot explicant:

    ·Protecció Civil: qui som i què fem?​ S'explica la missió del Departament i s'expliquen les funcions de prevenció i de gestió d'emergències.

    1. Els riscos a Catalunya: Mapa de Protecció Civil​.
    2. Protegim-nos davant el riscos d'estiu​: prevenció de cops de calor, seguretat en el bany (platges, piscines...), i com actuar davant d'un incendi forestal.
    3. Preparem-nos: equip d'emergència​.
    4. Alertes al mòbil​: què són i com funcionen?

    Les sessions les dinamitza una tècnica de Protecció Civil de la Generalitat especialitzada, qui exposa els consells de manera didàctica i respon les consultes de les persones assistents. També es reparteix material informatiu perquè s'enduguin a casa i així tenir la informació a l'abast.

    Protecció Civil de la Generalitat ha elaborat un espai en línia on es recullen tots els consells d'autoprotecció per a persones grans. Podeu consultar tota la informació al web interior.gencat.cat/gentgran


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
318649 {"title":"Protecció Civil de la Generalitat apropa a la gent gran consells d'autoprotecció per evitar riscos a l'estiu","published_date":"2024-07-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/11\/13\/29\/b98ef586-8c22-44a1-b890-7c89e8c9f219.jpg","id":"318649"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-11/318649-proteccio-civil-generalitat-apropa-gent-gran-consells-autoproteccio-evitar-riscos-estiu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.