Un nen de 7 anys va morir ahir a l'hospital després d'haver patit dimarts un ofegament a la piscina a Alcarràs

Imagen del artículo Un nen de 7 anys va morir ahir a l'hospital després d'haver patit dimarts un ofegament a la piscina a Alcarràs

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Un nen de 7 anys va morir ahir a la tarda després d'ofegar-se dimarts al vespre en una piscina municipal d'Alcarràs (Segrià).

El telèfon d'emergències 112 va rebre un avís a les 19.39 hores de dimarts informant que un infant s'havia ofegat i estava sent atès per socorristes.

Fins al lloc s'hi van desplaçar un metge d'atenció primària, quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i un equip de psicòlegs del SEM. Se li va practicar maniobres de reanimació i va ser traslladat en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Posteriorment va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona en estat crític, i finalment va morir ahir a la tarda.

Es tracta de la tercera víctima mortal en piscines des del 15 de juny. La primera va ser el dia 16 de juny en una piscina de Piera, i la segona el passat 8 de juliol en una piscina comunitària de Mont-roig del Camp.

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d'extremar les precaucions a les piscines i les platges aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc. Consulta tots els consells d'autoprotecció al web de Protecció Civil.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
318644 {"title":"Un nen de 7 anys va morir ahir a l'hospital després d'haver patit dimarts un ofegament a la piscina a Alcarràs","published_date":"2024-07-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/11\/14\/07\/d6ea0311-f0ef-4afb-b657-6574e03713d0.jpg","id":"318644"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-11/318644-nen-7-anys-va-morir-hospital-despres-haver-patit-dimarts-ofegament-piscina-alcarras https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.