Boí Taüll, nominada com la millor estació d'esquí estatal de l'any 2024 pels World Ski Awards

Imagen del artículo Boí Taüll, nominada com la millor estació d'esquí estatal de l'any 2024 pels World Ski Awards

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

●L'estació ribagorçana ha guanyat en tres ocasions aquest guardó, que reconeix internacionalment la seva excel·lència en el turisme de neu.●Boí Taüll comparteix nominació amb altres vuit estacions espanyoles.●Seran els internautes qui decideixin el nom de l'estació guardonada. Les votacions estan obertes fins a l'11 d'octubre.

L'estació de Boí Taüll, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha estat nominada en la categoria de millor estació d'esquí estatal de l'any 2024 pels premis World Ski Awards. Una nominació que comparteix amb altres vuit estacions espanyoles.

La direcció de l'estació destaca que aquest reconeixement és fruit del treball intens de l'equip humà de l'estació i agraeix, un any més, la nominació que fa extensiva a la Vall de Boí i a l'Alta Ribagorça com a destí hivernal de referència.

L'elecció de les estacions guardonades es realitza mitjançant una votació popular que es promou entre els aficionats a l'esquí i professionals del sector turístic dels viatges de neu (hotelers, agències...). Les persones interessades poden votar fins a l'11 d'octubre a través del següent enllaç.

L'organització internacional World Travel Awards és l'encarregada de promoure aquests guardons, que es lliuren a estacions d'esquí i hotels de muntanya que premien l'excel·lència en el sector del turisme.

Els punts forts de Boí Taüll

L'estació de Boí Taüll ja ha estat reconeguda com la millor estació estatal en tres ocasions: els anys 2018, 2019 i 2020.

Boí Taüll s'alça com una de les estacions d'esquí més completes dels Pirineus, atraient esquiadors de tots els nivells. La seva principal fortalesa resideix en la diversitat de pistes, amb opcions per a tots els nivells. Amb les cotes més altes del Pirineu (cota màxima de 2.751 m i cota mínima de 2.035 m), l'estació ofereix un domini esquiable de 550 ha. amb més de 45 quilòmetres de traçats. Disposa de 43 pistes d'esquí, 4 itineraris d'esquí de muntanya i una pista exclusiva de trineus. A més, l'estació disposa d'excel·lents forapistes per practicar esquí de muntanya en zones properes a l'estació, amb cims superiors als 2.500 metres.

Boí Taüll també destaca per la qualitat i quantitat habitual de neu, per la seva ubicació, alçada i orientació. Ingredients que combina a la perfecció amb un tracte proper i familiar per part dels equips de l'estació.

Les impressionants vistes que ofereix des dels seus cims són un altre dels grans atractius, amb una panoràmica de la vall i les muntanyes nevades. De fet, Boí Taüll es troba en un paratge únic, a les portes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en un dels indrets més espectaculars del Pirineu català gràcies al patrimoni romànic de la Vall de Boí.

En els darrers anys, l'estació ha experimentat nombroses millores en els seus serveis, com per exemple la incorporació d'un sistema automàtic d'accés a les instal·lacions a través de màquines Check-in per a la recollida dels forfets o l'activació d'un sistema de comandes per a la restauració a través del mòbil, que permet realitzar reserves sense necessitat de fer cues i una vegada la comanda està tramitada, es recull al punt de recollida.

Per als amants de l'esquí de muntanya, Boí Taüll es converteix en tot un referent en ser organitzador habitual de competicions d'aquest esport. La propera temporada d'hivern 2024-2025 acollirà la Copa del Món d'esquí de muntanya ISMF, en les modalitats de sprint i relleus mixtos, dues proves que seran olímpiques a Milano-Cortina d'Ampezzo 2026. A més, la prova adquireix màxima importància ja que serà qualificatòria per als Jocs Olímpics i, per tant, aglutinarà els millors esquiadors del món per guanyar-se la tan preciada plaça olímpica.

Més informació i selecció de fotografies de recurs de l'estació de Boí Taüll en el següent enllaç.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
315344 {"title":"Boí Taüll, nominada com la millor estació d'esquí estatal de l'any 2024 pels World Ski Awards","published_date":"2024-07-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/10\/12\/11\/27ac48ef-a0cb-45de-940f-57923df5c176.jpg","id":"315344"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-10/315344-boi-taull-nominada-millor-estacio-esqui-estatal-any-2024-pels-world-ski-awards https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.