Dispositiu de recerca per localitzar el cos d'una persona accidentada a Tortosa (Baix Ebre)

Dues persones han mort en un accident de trànsit al pont del Mil·lenari de Tortosa

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.56 hores, d'un accident de trànsit en zona urbana, a Tortosa, a la C-42 al punt quilomètric 12,5, a l'alçada del Pont del Mil·lenari.

En l'accident s'hi van veure implicats un turisme i una motocicleta amb dos ocupants. De la motocicleta una primera víctima mortal va ser localitzada a la via, i una segona víctima va caure al riu.

Es va iniciar un dispositiu de recerca amb un total de 13 dotacions entre les quals les embarcacions dels parcs de Tortosa i Mora d'Ebre, vehicles d'Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials), el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig, i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

Es va iniciar una primera recerca en una àrea estimada d'uns 3,9 km, entre el Pont del Mil·lenari i l'Illa de Bous. Des de les embarcacions amb il·luminació establir sectors de recerca al centre del riu i als dos marges i també es buscava per terra, als marges. Des de les embarcacions es fa recerca amb rescatadors i els gossos de venteig.

En un primer moment es fa una recerca intensiva i ràpida per la zona de caiguda des del pont. Desaprés s'inicia una recerca extensiva fins a l'Illa de Vinallop amb les embarcacions i intensiva pel marge esquerre aigües avall amb planxes de rescat.

A les 02.52 hores una de les embarcacions localitza el cos dins del riu, a uns 400 metres del pont des d'on hauria caigut l'accidentat. Un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar el cos i fer l'extracció.

Fins el lloc s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), la Policia Local, que és qui instrueix el cas de l'accident, i efectius dels Mossos d'Esquadra.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
312706 {"title":"Dispositiu de recerca per localitzar el cos d'una persona accidentada a Tortosa (Baix Ebre)","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"312706"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-09/312706-dispositiu-recerca-localitzar-cos-persona-accidentada-tortosa-baix-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.