Tot a punt per a la campanya d'estiu als monuments de la Generalitat a la Catalunya Central

Imagen del artículo Tot a punt per a la campanya d'estiu als monuments de la Generalitat a la Catalunya Central

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural programa diverses activitats al Castell de Cardona i a la Casa Museu Prat de la Riba


L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat ha programat les activitats d'estiu als diversos monuments i museus que gestiona a la Catalunya Central: el Castell de Cardona i la Casa Museu Prat de la Riba, amb la música com a principal protagonista.


Per a tots els detalls, preus i horaris de cadascuna de les activitats, incloses les visites guiades, visiteu el web www.patrimoni.gencat.cat/monuments


Concerts i festivals

La col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona acollirà el concert de la cantautora de Súria Beth Rodergas. L'actuació serà el dissabte 31 d'agost a les 21:00 h i clourà la catorzena edició del Cicle Espais de Cardona. La cantant de Súria posarà em escena el seu projecte "BETH 20 anys", on fa un recorregut pels temes més coneguts de la seva trajectòria artística, aquells que l'han anat fent com a artista i que l'han acompanyada sempre dalt dels escenaris.


Uns dies abans, el diumenge 11 d'agost a les 8 del vespre tindrà lloc el Festival AIMS. Un any més l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) es presenta a la Col·legiata de Sant Vicenç amb un concert que ofereixen el professorat i l'alumnat de l'acadèmia. El preu és de 15 euros, i les entrades ja són a la venda: https://aims.cat


Casa museu Prat de la Riba

Pel que fa a la Casa museu Prat de la Riba, a Castellterçol, com és habitual cada primer d'agost, hi tindrà lloc l'acte institucional que commemora l'aniversari de la mort d'Enric Prat de la Riba (1870-1917), primer president de la Mancomunitat de Catalunya.


Les activitats que s'hi han programat són dues. D'una banda, una taula rodona (19:30 h) sobre "La ràdio, tradició i innovació", amb motiu de la commemoració del primer centenari de la ràdio a Catalunya. Seguidament (21:00 h), hi haurà un concert de la Ludwig Band, una de les bandes catalanes del moment, premi Enderrock 2024 a millor disc de pop-rock segons la crítica i que en el seu repertori fa gala d'un estil que va des del pop-rock clàssic fins al folk local.


L'Aplec de Cardona

Ja al mes de setembre, es preveu que el Castell de Cardona aculli "L'aplec de Cardona", que enguany commemora l'Any Desvalls, en honor a Antoni Desvalls i de Vergós, qui va ser el darrer governador del castell durant la Guerra de Successió. L'any 2024 se celebra el 250 aniversari de la mort d'Antoni Desvalls i el 350 del seu naixement.


—————


Més informació sobre el programa Viu el patrimoni, en el link:

www.patrimoni.gencat.cat/monuments

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
310854 {"title":"Tot a punt per a la campanya d'estiu als monuments de la Generalitat a la Catalunya Central","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/08\/11\/16\/543b9833-3d99-4c29-9617-3d4cc751483c.jpg","id":"310854"} catalunya Delegació a la Catalunya Central,Montserrat Barniol Carcasona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-08/310854-punt-campanya-estiu-als-monuments-generalitat-catalunya-central https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.