El president de l'ACCO participa en les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència que tenen lloc a la seu de la ONU a Ginebra

La política de competència i els mercats digitals, així com la relació entre política de competència i pobresa, són alguns dels temes que s'abordaran en aquestes reunion.

El president de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), Roger Loppacher, participa des d'avui i fins al proper divendres, 5 de juliol, en les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència, organitzades per la Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament (UNCTAD) a Ginebra.

Cada any, aquest grup intergovernamental d'experts es reuneix per debatre formes de millorar la cooperació mundial en la implementació de polítiques de competència i promoure la convergència d'aquestes polítiques mitjançant el diàleg.

El Conjunt de Principis de les Nacions Unides sobre Competència proporciona la base per a les consultes intergovernamentals.

Alguns dels temes que es tractaran en aquest 22è període de sessions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència, on participen autoritats de més de 60 països, són: un debat sobre la política de competència i reducció de la pobresa; una taula rodona sobre els desenvolupaments recents en els estàndards de control de concentracions; i l'aplicació de la llei de competència en els mercats i ecosistemes digitals.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
304354 {"title":"El president de l'ACCO participa en les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència que tenen lloc a la seu de la ONU a Ginebra","published_date":"2024-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"304354"} catalunya Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-04/304354-president-acco-participa-reunions-grup-intergovernamental-experts-dret-politica-competencia-tenen-lloc-seu-onu-ginebra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.