El Govern posa en marxa una nova edició del Programa Primer d'emprenedoria

Imagen del artículo El Govern posa en marxa una nova edició del Programa Primer d'emprenedoria

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Enguany hi ha un rècord de participació, amb 31 preacceleradores de 21 comarques de Catalunya
  2. Amb un pressupost d'1,7 milions d'euros i el cofinançament del Fons Social Europeu, es preveu que aquesta edició beneficiï 500 persones
  3. El Govern, per mitjà del Departament d'Empresa i Treball, ha posat en marxa una nova edició del Programa Primer d'emprenedoria, en què participaran 31 preacceleradores vinculades a 44 entitats de 21 comarques de Catalunya i que beneficiarà 500 persones. Amb un pressupost d'1,7 milions d'euros i el cofinançament del Fons Social Europeu, el programa té per objectiu incentivar la creació d'empreses emergents basades en les oportunitats i fortaleses del territori, que siguin sostenibles econòmicament i també social i mediambientalment.

    El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, ha assegurat que "després de quatre edicions, el Programa Primer ha demostrat el seu potencial a l'hora d'impulsar i enfortir una emprenedoria especialitzada amb impacte social arreu del país, facilitant la connexió entre els diferents actors de l'ecosistema emprenedor i proporcionant un marc de coneixement transformador".

    El Programa Primer respon a un dels grans reptes del Govern de la Generalitat de Catalunya: impulsar una emprenedoria d'impacte que ampliï a tot Catalunya l'efecte del hub tecnològic de Barcelona de concentració d'empreses emergents. Amb aquesta voluntat, promou la participació d'entitats representatives de tot el país, per tal d'assolir un creixement més sostenible i sense desigualtats.

    L'edició de 2023 va oferir fins a 2.600 hores de formació i 1.900 hores més de mentoria als 295 participants en el programa a través de les 21 preacceleradores vinculades, que va donar lloc a la creació de 25 noves empreses emergents.

    Una mostra de la rellevància d'aquest programa de preacceleració, és la presència destacada que aquestes empreses emergents tenen, any rere any, al 4YFN del Mobile World Congress. En la darrera edició, quatre empreses sorgides d'edicions anteriors van participar-hi presentant solucions en àmbits tan diversos com el sector aeroespacial (Kreios Space), l'edutech (Immersium Studio), l'ehealth (Imaz Technology Innovation) o l'agrotech (Folgrid Technologies).

    El Programa Primer 2024 clourà al desembre amb la celebració d'un Demo Day, on se seleccionaran els sis millors projectes emprenedors d'aquesta edició. Com a premi, tots ells tindran l'oportunitat de realitzar un pitch al 4YFN de 2025.

    Més informació sobre el Programa Primer

    ____

    @empresacat | @treballcat

    ►►► més xarxes socials

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
304267 {"title":"El Govern posa en marxa una nova edició del Programa Primer d'emprenedoria","published_date":"2024-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/04\/10\/29\/d40dea8e-f8fb-4919-8428-3e7324e7cc36.jpg","id":"304267"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-04/304267-govern-posa-marxa-nova-edicio-programa-emprenedoria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.