Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran

Enginyer de Telecomunicació i docent en els anys més recents de la seva vida laboral, té l'encàrrec d'avançar en el desplegament dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran.S'ubicarà de manera provisional a la Seu d'Urgell, tot i que es preveu el seu trasllat definitiu a Puigcerdà tan aviat com les instal·lacions que han d'acollir els Serveis Territorials estiguin a punt.

Imagen del artículo Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran

Héctor Ortiz Rua (Campdevànol, 1980) ha iniciat aquesta setmana el seu recorregut com a coordinador dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran. El seu nomenament és un primer pas clau per al desplegament d'aquest departament a la vegueria. Avui, Ortiz s'ha reunit amb el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, per posar en comú reptes i estratègies de treball.

Ortiz és enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i compta amb el Màster en Aplicacions i Gestió de l'Enginyeria de Telecomunicació (UPC) i el Màster de Formació per a Professorat de Secundària de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR).

Als inicis de la seva trajectòria professional, va treballar com a cap d'equip comercial en una companyia telefònica. Després va fer el salt a la docència, i va treballar com a professor de programació en un cicle formatiu de grau superior. Els últims anys, ha format part de la direcció del centre educatiu com a cap d'estudis de Formació Professional, i ha treballat tant en la coordinació del centre com en les relacions institucionals amb el teixit productiu de l'entorn.

El nou coordinador territorial d'Empresa i Treball s'ubicarà inicialment a la Seu d'Urgell. Ho farà de manera provisional, fins al seu trasllat definitiu a Puigcerdà, on s'està treballant per finalitzar l'habilitació de l'espai que ha d'ocupar. A més d'Empresa i Treball, està previst que la capital de la Cerdanya pugui acollir també en un futur els Serveis Territorials del Departament d'Economia i Hisenda.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
302337 {"title":"Héctor Ortiz, nou coordinador territorial d'Empresa i Treball a l'Alt Pirineu i Aran","published_date":"2024-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/03\/16\/15\/9371d6dd-e0d0-468f-9afd-ad039f5d2458.jpeg","id":"302337"} catalunya Delegació a l'Alt Pirineu i Aran,Josep Castells Farré https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-03/302337-hector-ortiz-nou-coordinador-territorial-empresa-treball-alt-pirineu-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.