Educació lliura els reconeixements a la Inclusió 2024 a Josep Maria Casals i Sesa Cameán

  1. El quart plenari de la TaPSEI inclou presentacions d'experiències dels 'Centres en dansa per la inclusió'

  2. Imagen del artículo Educació lliura els reconeixements a la Inclusió 2024 a Josep Maria Casals i Sesa Cameán


    La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, va encapçalar ahir el quart plenari de la de Participació per un Sistema Inclusiu (TaPSEI), on es van lliurar els reconeixements a la Inclusió 2024. És la segona edició d'aquests reconeixements a la tasca inclusiva.


    El reconeixement a la tasca professional va recaure en Josep Maria Casals, coordinador de les unitats docents del Centre de Justícia Juvenil Segre de Lleida, recentment jubilat.


    Per altra banda, el reconeixement al membre de la societat en favor de la inclusió es va entregar a la presidenta de la plataforma Revolta Educativa Sesa Cameán, i vinculada al moviment 'Quererla es crearla'.


    En el plenari es va dur a terme una presentació d'experiències a càrrec de tres centres que participen en el programa 'Centres en dansa per la inclusió': l'Institut Miquel Martí i Pol de Lliçà d'Amunt, l'Escola Circell de Moja i l'Escola Ridolaina de Montellà i Martinet. L'acte es va cloure amb l'actuació artística 'Poesia i inclusió', a càrrec d'Arnau Baulenas i Cinto Espejo. Amb l'acompanyament de la Fundació Miquel Martí i Pol, Arnau Baulenas (que té una discapacitat motriu i intel·lectual) va oferir un espectacle derivat d'un projecte d'inclusió a través de la poesia i la música que l'ha dut a diversos escenaris i a protagonitzar el documental 'Si el vers fos un refugi'.


    3 de juliol de 2024


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
302235 {"title":"Educació lliura els reconeixements a la Inclusió 2024 a Josep Maria Casals i Sesa Cameán","published_date":"2024-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/03\/14\/20\/3a1f6cea-2fb7-4b06-b87c-2441528ad242.jpeg","id":"302235"} catalunya Anna Simó i Castelló,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-03/302235-educacio-lliura-reconeixements-inclusio-2024-josep-maria-casals-sesa-camean https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.