President Aragonès: "Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles"

El president assegura que "els vins de Catalunya són altament valorats en el mercat internacional"El cap de l'Executiu, acompanyat del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, ha presidit la cloenda de l'Assemblea General de l'Associació Vinícola Catalana.

El president en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha aprofitat la cloenda de l'Assemblea General de l'Associació Vinícola Catalana per assegurar que "Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles".

Imagen del artículo President Aragonès: Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles

El cap de l'Executiu ha fet aquestes declaracions durant l'assemblea anual de l'Associació Vinícola Catalana, on s'ha nomenat el president i la nova junta directiva per als quatre anys vinents. Eugeni Llos, director del Celler Perelada, ha pres el relleu de Valentí Roqueta, qui ha estat al capdavant de l'entitat durant la darrera dècada.

Imagen del artículo President Aragonès: Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles

Aragonès també ha afirmat que "han estat uns anys amb molts reptes, però amb grans resultats", que ha fet que "els vins de Catalunya hagin incrementat el seu prestigi i siguin altament valorats en el mercat internacional", tot i que "encara sembla que tenim recorregut per davant".

Durant l'acte, el cap de Govern ha mencionat la celebració de la Regió Mundial de la Gastronomia que es durà a terme l'any vinent al país, afirmant que "ens oferirà oportunitats i més visibilitat per als productes del nostre país" i ajudarà a "reforçar la cultura del vi a Catalunya i la valoració dels productes vinícoles catalans".

Imagen del artículo President Aragonès: Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles

Aragonès ha assegurat que "des del Govern hem treballat per estar al vostre costat i a la vostra alçada" i "el suport en l'àmbit de l'exportació continuarà", per tal que "el mercat mundial valori un producte excel·lent com són els vins de Catalunya". Ha finalitzat la seva intervenció agraint "la disposició de tot el sector en col·laborar". "Representeu molt més que un excel·lent producte, representeu una cultura mil·lenària de moltes generacions que us han precedit", ha conclòs.

Per part del Govern, també hi ha estat present el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
300339 {"title":"President Aragonès: \"Catalunya és una potència agroalimentària en molts tipus de productes, també en productes vinícoles\"","published_date":"2024-07-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/07\/02\/17\/53\/c2e21a1a-6d0f-4132-8e24-e9364c2eda51.jpg","id":"300339"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-07-02/300339-president-aragones-catalunya-potencia-agroalimentaria-molts-tipus-productes-tambe-productes-vinicoles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.