President Aragonès: "Si avui l'economia catalana viu un bon moment, és en bona part gràcies al teixit productiu que té en les pimes les principals protagonistes"

El cap de l'Executiu ha insistit "Necessitem la sobirania fiscal que ens permeti avançar cap un concert català, necessitem acabar amb l'espoli fiscal"El president Aragonès ho ha afirmat en la cerimònia de lliurament de la 37a edició dels Premis Pimes, que organitza PIMEC

Imagen del artículo President Aragonès: Si avui l'economia catalana viu un bon moment, és en bona part gràcies al teixit productiu que té en les pimes les principals protagonistes

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i Garcia, ha assegurat aquest vespre "Si avui l'economia catalana viu un bon moment, és en bona part gràcies a la contribució d'un teixit productiu que té en les pimes les principals protagonistes".

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la cerimònia de lliurament de la 37a edició dels Premis Pimes, que organitza PIMEC. Ho ha fet acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix; la consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez.

El president Aragonès també ha aprofitat la seva presència a l'acte per reivindicar el model de finançament singular: "Necessitem posar els serveis públics al dia per adaptar-nos a un país que ja és de 8 milions d'habitants, per millorar les infraestructures i per acompanyar molt millor el nostre teixit productiu". "Necessitem la sobirania fiscal que ens permeti avançar cap un concert català, necessitem acabar amb l'espoli fiscal" ha assegurat el cap del Govern. "No es tracta només d'obtenir aquells recursos que mereixem, sinó necessitem disposar dels recursos que som capaços d'aportar" ha afirmat Aragonès.

Imagen del artículo President Aragonès: Si avui l'economia catalana viu un bon moment, és en bona part gràcies al teixit productiu que té en les pimes les principals protagonistes

Durant la seva intervenció el president Aragonès ha explicat el bon moment econòmic que viu Catalunya: "Veure com progressa l'economia catalana, com les nostres empreses s'enforteixen, com el país es reindustrialitza, fent de la reindustrialització l'eix de la política econòmica compartida, com innovem, com exportem, com generem noves inversions i creem més llocs de treball", "demostra que l'esforç per construir un full de ruta compartit en les polítiques de treball, però també en el conjunt de les polítiques econòmiques", "l'esforç ha valgut la pena" ha reblat.

El president del Govern també ha volgut agrair la feina feta pels premis PIMES al llarg dels seus 37 anys d'història, uns guardons que cada any contribueixen a "generar referents i posar en valor el potencial del teixit econòmic de Catalunya".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
286965 {"title":"President Aragonès: \"Si avui l'economia catalana viu un bon moment, és en bona part gràcies al teixit productiu que té en les pimes les principals protagonistes\"","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/25\/23\/38\/3d056e7a-8998-4ff8-a21c-a7d67dcbff9e.jpg","id":"286965"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-25/286965-president-aragones-economia-catalana-viu-bon-moment-bona-part-gracies-teixit-productiu-te-pimes-principals-protagonistes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.