Relleu al capdavant de l'INCASÒL

L'actual director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra i Monté, n'assumeix el càrrec de director

El consell d'administració de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), celebrat aquesta tarda, ha acceptat la dimissió de la seva fins ara directora, Maria Sisternas i Tusell, i ha nomenat, de forma interina, com a nou director, a Agustí Serra i Monté. Serra compaginarà aquesta funció amb la de director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura.

El nou director de l'INCASÒL va néixer a Barcelona l'any 1962. Arquitecte superior per la Universitat Politècnica de Catalunya, va cursar estudis de Postgrau en Gestió Urbanística a la mateixa universitat. Serra és director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura des de l'any 2021. Anteriorment , entre els anys 2018 i 2021, havia ocupat el càrrec de secretari d'Hàbitat Urbà i Territori i de president de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, després d'haver estat director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme durant més de 7 anys, del 2011- 2018.

En l'àmbit docent, ha estat director del Postgrau en Planejament Urbanístic, de l'Escola Sert COAC i professor associat a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
280897 {"title":"Relleu al capdavant de l'INCASÒL","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"280897"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-21/280897-relleu-capdavant-incasol https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.