S'Agaró 1924-2024. Arquitectura i cultura a la Costa Brava

Imagen del artículo S'Agaró 1924-2024.  Arquitectura i cultura a la Costa Brava

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'exposició del centenari de S'Agaró explica els orígens i la història de la ciutat jardí, i quins han estat els principals protagonistes que han convertit aquest paratge de la Costa Brava en un nom de referència internacional. La mostra es podrà visitar a la Sala 1 de Palau Robert fins al 3 de novembre.

Inauguració institucional: 27 de juny a les 17 h.

On: jardí del Palau Robert

Intervencions: Benvinguda a càrrec de la Sra. Eva Pomares, directora general de Difusió; paraules de la Sra. VirginiaEnsesa, presidenta de l'Associació S'Agaró 100; el Dr. Jordi Falgàs i el Sr. Sebastià Roig, comissaris de l'exposició;l'Il·lm. Sr. Jordi Camps Vicente, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; l'Il·lm. Sr. Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró; tancament de l'acte de l'H. Sr. Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball en funcions de la Generalitat de Catalunya.

A continuació, les autoritats faran una visita acompanyats dels comissaris de la mostra.

Visita guiada amb els mitjans de comunicació: a les 11h, els comissaris de l'exposició, Jordi Falgàs i Sebastià Roig, i la presidenta de S'Agaró 100, Virginia Ensesa, acompanyaran als mitjans que ho desitgin en una visita explicativa de l'exposició. Es lliurarà dossier de premsa.

Els mitjans de comunicació que desitgin acreditar-s'hi ho poden fer a l'adreça mporter@gencat.cat,o al telèfon 637 948 341.

#exposagaro100

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
280194 {"title":"S'Agaró 1924-2024. Arquitectura i cultura a la Costa Brava","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/21\/12\/40\/8b05ea93-9abe-4874-8bc0-a189c60075f1.jpg","id":"280194"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-21/280194-agaro-1924-2024-arquitectura-cultura-costa-brava https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.