L'estació de Plaça Espanya de Ferrocarrils acull un piano amb motiu del Dia Mundial de la Música

El piano s'instal·larà permanentment al vestíbul de l'estació a disposició de les persones usuàries d'FGC que el vulguin tocarFerrocarrils ja compta amb un altre piano de l'Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals instal·lat l'any 2022 a l'estació de Gràcia

Imagen del artículo L'estació de Plaça Espanya de Ferrocarrils acull un piano amb motiu del Dia Mundial de la Música


L'estació de Plaça Espanya de Ferrocarrils, a la línia Llobregat-Anoia, acull un piano ubicat al vestíbul principal, abans de passar les màquines validadores d'accés i sortida. L'instrument s'ha instal·lat en el marc del Dia Mundial de la Música, que se celebra avui i, a partir d'ara i de manera permanent, estarà a disposició de les persones usuàries d'FGC que passin per l'estació i vulguin tocar-lo.

El piano de l'estació de Plaça Espanya d'FGC forma part del conjunt de pianos que l'Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals ha instal·lat en els últims anys a diferents espais públics de Barcelona dins la iniciativa de l'OFF Concurs. Aquest programa, de caire divulgatiu, educatiu i social, inclou totes les iniciatives que van més enllà del prestigiat concurs i que promouen l'accés a la música i la pràctica amateur per part de grans i petits, en l'educació reglada i no reglada, per transmetre que l'exercici i el gaudi de la música són essencials per al desenvolupament personal de tots i totes.

L'estació de Plaça Espanya de Ferrocarrils té una mitjana de 20.000 persones usuàries en un dia feiner. Qualsevol persona que vulgui tocar el piano podrà compartir la seva música i la seva experiència a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #johitoco.

Aquesta acció referma la col·laboració entre Ferrocarrils i el Concurs Maria Canals per fer arribar la música al transport públic i aportar un valor afegit a l'experiència de viatjar en tren. En aquest sentit, Ferrocarrils compta, des de març de 2022, amb un piano de Maria Canals instal·lat a l'estació d'FGC de Gràcia, a la línia Barcelona-Vallès.

La iniciativa s'emmarca en la política de Ferrocarrils de promocionar la cultura mitjançant acords amb institucions i equipaments culturals.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
280118 {"title":"L'estació de Plaça Espanya de Ferrocarrils acull un piano amb motiu del Dia Mundial de la Música","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/21\/10\/11\/63522314-623f-4792-8a3f-daa5d55136d3.jpg","id":"280118"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-21/280118-estacio-placa-espanya-ferrocarrils-acull-piano-motiu-dia-mundial-musica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.