Darrera sessió de les Jornades Comerç, Economia i Territori

Imagen del artículo Darrera sessió de les Jornades Comerç, Economia i Territori

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Organitzades pel CCAM amb la col·laboració del Col·legi d'Economistes

Les Jornades de Comerç, Economia i Territori -organitzades pel CCAM de la mà de la Comissió de Retail del Col·legi d'Economistes de Catalunya - van finalitzar el passat 11 de juny amb una sessió al voltant de la situació del comerç des de l'àmbit municipal.

Aquestes jornades, destinades principalment a càrrec electes i personal tècnic d'ens locals, han arribat a la seva segona edició, la primera va ser a l'any 2023, amb un èxit molt important d'assistència. Durant aquests dos anys han assistit representants dels ens locals de gran part del territori català.

En les intervencions, Jordi Bacaria, vicepresident de la Comissió de Retail del Col·legi d'Economistes de Catalunya i soci consultor de J3B3, va presentar els resultats de "l'estudi sobre el pes del comerç en els pressupostos municipals".

Miquel Morell i Agustí Jover, socis de PROMO assessors consultors i vicepresident i membre de la Comissió d'Economia Territorial i Urbana del Col·legi d'Economistes de Catalunya, van parlar dels plans especials urbanístics i van fer balanç de la regulació dels usos comercials en planta baixa.

Per la seva banda, Celestino Martínez, director d'Actualiza Retail, especialista en programes d'actualització del comerç local, va reflexionar sobre l'actualització del comerç en poblacions mitjanes i petites.

El director general de Comerç, Jordi Torrades, va exposar quines són les perspectives de futur i els objectius a assolir pel sector a Catalunya en els propers anys.

Torrades també va moderar una taula rodona amb representants de diversos municipis del territori, que van aportar el seu punt de vista, experiència i propostes. Hi van participar Anna Tomàs, regidora de Comerç i Mercat Municipal i Regidora de Festes d'Amposta; Maria Llaràs, regidora de Promoció Econòmica de Masnou; Joan Sarrias, regidor de Promoció de Ciutat, Comerç, Turisme, Fires, Mercats, Promoció Internacional i Agermanaments de Mataró; i Carla López, regidora de Comerç i Joventut de Manlleu.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
289083 {"title":"Darrera sessió de les Jornades Comerç, Economia i Territori","published_date":"2024-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2024\/fotos_comerc_2024\/jornada_CEC.jfif","id":"289083"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-20/289083-darrera-sessio-jornades-comerc-economia-territori https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.