Solés Carabasa i Montse Bergés formalitzen el relleu al capdavant de la Delegació del Govern a Lleida

La nova delegada es fixa com a objectius prioritaris contribuir a la millora de les condicions de vida econòmica i social al món rural, a l'impuls de la bioeconomia, als usos eficients de l'aigua, a la coordinació de la campanya de la fruita i a l'avenç de la transformació feminista

Imagen del artículo Solés Carabasa i Montse Bergés formalitzen el relleu al capdavant de la Delegació del Govern a Lleida


La nova delegada del Govern a Lleida, Solés Carabasa, i la predecessora en el càrrec, Montse Bergés, han dut a terme aquest matí l'acte de relleu al capdavant de la Delegació del Govern.

Solés Carabasa, que ha destacat la tasca duta a terme per Montse Bergés en favor del desenvolupament de l'agenda comuna amb la resta d'institucions i entitats per a la transformació econòmica del territori, s'ha fixat com a objectius, seguint amb aquest mateix mètode de treball transversal, la millora de les condicions de vida econòmica i social al món rural, contribuint a l'aterratge de les mesures que preveu l'Agenda Rural de Catalunya; l'impuls del BioHub Cat per convertir les terres de Lleida en el pol principal català en aquest àmbit; la millora de la gestió dels usos de l'aigua en el context de sequera; la coordinació de la campanya de la fruita, amb especial atenció a la millora de la gestió de l'allotjament i les primeres necessitats de les persones treballadores temporeres, i seguir treballant perquè avanci la transformació feminista, donant suport a projectes com el de 'Lleida, terra de dones transformadores', iniciat per Montse Bergés, i incidint en la lluita contra la violència masclista i en l'atenció a les dones que la pateixen.

En el transcurs de la trobada, Carabasa i Bergés han fet un repàs de les actuacions més rellevants en què treballa el Govern a la vegueria de Lleida. Així, han tractat de diverses accions de l'àmbit de la mobilitat, com són les Rodalies, les estacions d'autobusos de Lleida i de Tàrrega; l'impuls de l'Aeroport de Lleida-Alguaire com un pol estratègic d'activitat econòmica, recerca i formació per a l'aviació del futur, ben posicionat en mercats emergents i d'alt valor afegit; la modernització dels Canals d'Urgell i l'extensió del canal Segarra-Garrigues; o les ampliacions i millores de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (edifici de consultes externes i nou bloc quirúrgic), el CAP Tàrrega i el CAP Bordeta-Magraners, i la construcció del CUAP Mollerussa, entre altres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
278696 {"title":"Solés Carabasa i Montse Bergés formalitzen el relleu al capdavant de la Delegació del Govern a Lleida","published_date":"2024-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/20\/15\/16\/e49003ca-8c55-48c2-80c6-b0893bccc4ba.jpeg","id":"278696"} catalunya Delegació a Lleida,Montse Bergés i Saura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-20/278696-soles-carabasa-montse-berges-formalitzen-relleu-capdavant-delegacio-govern-lleida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.