Adam Tomàs Roiget, nomenat delegat del Govern a les Terres de l'Ebre

Imagen del artículo Adam Tomàs Roiget, nomenat delegat del Govern a les Terres de l'Ebre


El Govern ha nomenat aquest dimarts Adam Tomàs Roiget nou delegat del Govern a les Terres de l'Ebre.


Nascut a Amposta (Montsià), l'any 1972, és llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha dedicat la seva carrera professional al sector privat, a la docència i a la política. Després de treballar al sector privat, va exercir durant molts anys de professor a diferents centres i, finalment, a l'Institut Montsià d'Amposta, on té la plaça. Durant aquesta etapa, va compaginar aquesta feina amb diversos càrrecs polítics, essent regidor de l'Ajuntament d'Amposta des del 2003 i alcalde del municipi des del 2015.


També ha sigut director de Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre (2007-2011), vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona i diputat delegat de l'àrea de Serveis al Territori - SAT (2019-2021) i director de Serveis Territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre des del juny del 2021.


Substitueix en el càrrec Albert Salvadó Fernandez, escollit diputat al Parlament. D'acord amb la Llei 13/2005, de 27 de desembre del règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs al servei de la Generalitat, els delegats territorials del Govern no poden compatibilitzar llur càrrec amb la condició de diputat o diputada al Parlament.




18 juny 2024




"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
274411 {"title":"Adam Tomàs Roiget, nomenat delegat del Govern a les Terres de l'Ebre","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/18\/13\/44\/cd399ec4-8cf0-4806-8cd5-1e9f57d58f05.jpg","id":"274411"} catalunya Albert Salvadó Fernández,Delegació a les Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-18/274411-adam-tomas-roiget-nomenat-delegat-govern-terres-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.