Territori posarà en servei el 25 de juny les noves connexions de la C-17 amb sectors industrials de Granollers i Lliçà de Vall

Imagen del artículo Territori posarà en servei el 25 de juny les noves connexions de la C-17 amb sectors industrials de Granollers i Lliçà de Vall


  1. L'obra, que quedarà completada a principis de juliol, ha comptat amb una inversió de més de 9 MEUR


  1. Els treballs han inclòs la construcció d'un nou enllaç i la reordenació d'accessos i s'emmarquen en el conjunt d'actuacions que el Govern està desplegant per a la millora integral de la C-17


El Departament de Territori posarà en servei el 25 de juny les noves connexions que ha configurat per a la millora de l'accessibilitat de la C-17 amb dos sectors industrials, a Granollers i Lliçà de Vall. Aquesta obra, una inversió de més de 9 MEUR, quedarà finalitzada a principis de juliol. Els treballs han consistit principalment en la construcció d'un nou enllaç i en la reordenació d'accessos per afavorir l'accessibilitat, la seguretat i la funcionalitat d'aquest eix viari en un entorn d'activitat econòmica.


Els treballs han inclòs les actuacions següents:


  1. Formació d'una nova connexió a l'altura del sector de Can Montcau, a Lliçà d'Amunt, que inclou la construcció d'una rotonda de 40 metres de diàmetre i un nou pas sota la carretera, de 25 metres de longitud.


  1. Eixamplament de la C-17 amb un tercer carril addicional per sentit, entre l'enllaç ja existent amb la C-352 (ronda sud de Granollers) i el nou de Can Montcau.


  1. Supressió de les connexions directes de la C-17 amb els vials del polígon Font del Ràdium (Granollers) que hi havia al costat dret de la carretera per a millorar la seguretat i la fluïdesa de la carretera, que ha comportat la reordenació d'accessos en aquest entorn i la formació d'un nou vial bidireccional.


Les obres van començar l'estiu de 2022 i estan pràcticament finalitzades, pendents de la senyalització horitzontal definitiva, i algunes tasques d'integració ambiental.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
271319 {"title":"Territori posarà en servei el 25 de juny les noves connexions de la C-17 amb sectors industrials de Granollers i Lliçà de Vall","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/17\/10\/10\/be4a1fa9-482b-4326-bc6b-fe5e5f525064.jpg","id":"271319"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-17/271319-territori-posara-servei-25-juny-noves-connexions-c-17-sectors-industrials-granollers-llica-vall https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.