Convocatòria ATC03 (estabilització): acte públic d'adjudicació de llocs de treball

14/06/2024

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat de la convocatòria ATC03, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, la Resolució de 13 de juny de 2024, per la qual es convoca a l'acte públic d'adjudicació de llocs de treball, corresponent a la convocatòria del procés d'estabilització mitjançant el sistema de concurs oposició per a l'accés al cos tècnic de gestors tributaris (grup A, subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC03).

Segons la Resolució esmentada, l'acte públic d'assignació de llocs de treball tindrà lloc el dia 20 de juny de 2024, a les 15 hores, a la seu central de l'Agència Tributària de Catalunya (Edifici T) del passeig de la Zona Franca, 46, 08038 Barcelona.

En cas que les persones aspirants convocades a l'acte públic no hi puguin assistir personalment, podran atorgar la representació a una altra persona mitjançant el model normalitzat d'atorgament de la representació en l'acte d'assignació de places, i presentar-lo degudament signat, bé prèviament a través del formulari específic Presentar escrits, documents i esmenes, o bé el mateix dia de l'acte amb una fotocòpia del DNI de la persona representada. La decisió de la persona representant serà vinculant quant a l'elecció del lloc de treball de destinació.

Les persones aspirants, o bé les persones a qui atorguin la representació, s'han de presentar a l'acte d'adjudicació amb l'original d'un document oficial que les identifiqui (DNI, carnet de conduir o passaport).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
265593 {"title":"Convocatòria ATC03 (estabilització): acte públic d'adjudicació de llocs de treball","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"265593"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-14/265593-convocatoria-atc03-estabilitzacio-acte-public-adjudicacio-llocs-treball https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.