Territori adquireix nou habitatges de gran tenidor a Vilanova i la Geltrú per a destinar-los a lloguer social

Els habitatges, comprats a Kelona Invest, formen part d'una promoció de 168 habitatges dels quals l'Incasòl ja en va adquirir 98 a la SAREB

Imagen del artículo Territori adquireix nou habitatges de gran tenidor a Vilanova i la Geltrú per a destinar-los a lloguer social

El Departament de Territori, a través de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), ha comprat nou habitatges més a Vilanova i la Geltrú que dedicarà a lloguer social. Aquests pisos, que eren propietat de Kelona Invest, s'han adquirit per dret de tanteig per un import de 714.200 €.

Els habitatges estan situats en l'encreuament de la rambla de Sant Jordi i el carrer Mare Isabel Ventosa. Es tracta d'habitatges d'entre 60 i 100 m2 que necessiten algunes millores i refer les distribucions interiors, així com adaptar-los a la normativa actual. Per a fer-ho, l'INCASÒL destinarà 518.690,44 €.

Una promoció aturada per la crisi

Els habitatges adquirits a Kelona Invest formen part d'una promoció situada a l'est de Vilanova i la Geltrú que té un total de 168 habitatges. L'any passat, l'Incasòl ja va comprar 98 habitatges, 7 locals, 141 trasters i 169 places d'aparcament d'aquesta promoció que eren propietat de la SAREB. Així doncs, amb aquesta adquisició, la Generalitat passa a ser propietària de 107 habitatges d'aquest bloc, a banda dels altres espais.

Aquest edifici va quedar inacabat amb la crisi del 2007, de manera que els 168 habitatges estaven buits. Quan es van aturar les obres, l'edifici ja comptava amb la fonamentació, les façanes exteriors i les cobertes. En els espais comuns, però, falten algunes obres i enllestir els últims retocs i, posteriorment, posar en marxa les instal·lacions. Actualment, l'INCASÒL està ultimant l'encàrrec del projecte de rehabilitació per adequar l'edifici a la normativa vigent. Les obres es desenvoluparan en tres fases i es preveu iniciar-les durant el segon semestre de 2025 i lliurar el primer conjunt d'habitatges per a lloguer social en un any.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
247974 {"title":"Territori adquireix nou habitatges de gran tenidor a Vilanova i la Geltrú per a destinar-los a lloguer social","published_date":"2024-06-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/06\/07\/12\/24\/339816b9-a3f0-4bb1-89bb-e841030073b4.jpg","id":"247974"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-07/247974-territori-adquireix-nou-habitatges-gran-tenidor-vilanova-geltru-destinar-lloguer-social https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.