L'empresa tecnològica nord-americana Dataxstream obre a Barcelona la seva primera seu a Europa

Imagen del artículo L'empresa tecnològica nord-americana Dataxstream obre a Barcelona la seva primera seu a Europa

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  • Per establir-se a Barcelona, Dataxstream ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d'ACCIÓ.
  • Dataxstream ha desenvolupat un 'software' per a altres companyies per optimitzar la gestió de comandes complexes.

L'empresa tecnològica nord-americana Dataxstream crearà 30 llocs de treball amb l'obertura a Barcelona de la seva primera seu a tot Europa. La companyia, que ha desenvolupat un software per a altres empreses per optimitzar la gestió de comandes complexes, pivotarà des de la capital catalana el creixement de la seva activitat de negoci a Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Per establir-se a Catalunya, Dataxstream ha comptat amb el suport del Govern, per mitjà d'ACCIÓ -l'agència per la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball-.

Segons el president d'EMEA de Dataxstream, Jean-Jérôme Peytavi, "estem encantats d'obrir la nostra oficina a Barcelona i Catalunya: la ciutat i el territori tenen molt a oferir, l'ecosistema tecnològic és fort, les universitats són de prestigi internacional i estem impressionats per la diversitat de perfils i el nivell del talent local". Jean-Jérôme assegura que "ACCIÓ ens ha ajudat enormement en la nostra decisió i ens ha guiat de manera molt eficient des de la nostra primera visita des dels Estats Units". En aquest sentit, afegeix que "la nostra expansió respon a la voluntat d'oferir el nostre producte pels clients SAP d'Europa, Mitjà Orient i l'Àfrica, i a la creixement demanda global d'un servei més eficient de solucions d'aquest tipus".

Dataxstream desenvolupa una plataforma de software, vinculada directament al sistema informàtic SAP, destinada a optimitzar l'execució de vendes multicanal que permet als clients simplificar la gestió complexa de comandes i accelerar els processos de vendes, millorant tant l'eficiència com la satisfacció final del client. La companyia també ofereix assessorament i consultoria, i un servei d'adaptació i integració gradual de la plataforma i de la tecnologia al model de negoci del client. Alhora, Dataxstream té capacitat per dotar de serveis complementaris d'intel·ligència artificial i machine learning.

A l'oficina de Barcelona, que ja està operativa, la companyia treballarà tant en la detecció d'oportunitats de negoci en el mercat català, espanyol i internacional, com en el desenvolupament i millora del seu producte. Dataxstream és una empresa nord-americana, amb seu a Williamsburg (Virginia, Estats Units) i a Buenos Aires (Argentina), amb una plantilla global de 90 treballadors i més de 25 anys d'experiència.

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
311321 {"title":"L'empresa tecnològica nord-americana Dataxstream obre a Barcelona la seva primera seu a Europa","published_date":"2024-06-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/www.accio.gencat.cat\/web\/.content\/actualitat\/imatges\/2024\/ACCIO-dataxstream-obre-barcelona-primera-seu-europa.jpg_1394227981.jpg","id":"311321"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-06-03/311321-empresa-tecnologica-nord-americana-dataxstream-obre-barcelona-primera-seu-europa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.