La consellera Capella visita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 a Artés

Els treballs compten amb un pressupost de 4,8 MEUR i permetran afavorir la seguretat viària i la comoditat en la conducció

Imagen del artículo La consellera Capella visita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 a Artés


La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui les obres del condicionament d'un tram de la carretera B-431 entre Artés i Calders, per a millorar la funcionalitat i la seguretat de la via en aquest entorn. Els treballs, que compten amb un pressupost de 4,8 MEUR, consisteixen en l'eixamplament i millora del traçat de la carretera.

El tram on s'actua té una longitud d'1,2 quilòmetres de la B-431; s'inicia passat el nucli urbà d'Artés i finalitza a l'altura de la urbanització Vista Pirineu. Aquest tram té una intensitat de trànsit de 2.600 vehicles diaris. L'obra va començar el març i actualment s'està treballant en el moviment de terres i en la reposició dels serveis afectats. Les obres finalitzaran aquesta tardor.

Per tal de millorar el traçat de la via actual i afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, s'eixamplarà la calçada, que actualment varia entre els 5,5 i els 6 metres d'amplada i no disposa de vorals, fins assolir els 9 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplada cadascun i dos vorals d'1 metre cadascun.

A més de l'ampliació de la calçada, se suavitzaran els revolts més tancats amb petites variants de traçat. D'altra banda, els treballs inclouran la connexió amb camins agrícoles existents. Així, a més de millorar la seguretat i les condicions en la conducció, es reduirà el recorregut i el temps de desplaçament entre Artés i Calders i la connexió amb l'Eix Transversal.

Imagen del artículo La consellera Capella visita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 a Artés


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
231441 {"title":"La consellera Capella visita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 a Artés","published_date":"2024-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/30\/18\/38\/2dac5004-a3b2-4e99-a14d-b4cf26b23788.jpg","id":"231441"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-30/231441-consellera-capella-visita-obres-eixamplar-millorar-tracat-b-431-artes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.