La facturació electrònica serà obligatòria per a empreses i autònoms

Imagen del artículo La facturació electrònica serà obligatòria per a empreses i autònoms

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

A partir de l'1.7.2025

La facturació electrònica serà obligatòria per a les empreses i autònoms (amb seu fiscal a l'estat espanyol) amb una facturació anual inferior als 6 milions d'euros a partir de l'1 de juliol de 2025. Així ho estableix el Reial Decret 1007/2023, de 5 de desembre (Reglament Veri*Factu) que determina els requisits que han d'adoptar els sistemes i els programes informàtics o electrònics que suportin els processos de facturació d'empresaris i professionals, així com l'estandardització de formats dels registres de facturació.

A més de la lluita contra el frau i l'evasió fiscal, aquests sistemes permetran avançar en la digitalització de les empreses i millorar els serveis d'assistència que l'Agència Tributària presta als contribuents, oferint a aquests la possibilitat, quan utilitzin sistemes 'Veri*factu' amb enviament de dades, de descarregar les operacions, facilitant així la confecció dels llibres registre fiscals i els models tributaris.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
350757 {"title":"La facturació electrònica serà obligatòria per a empreses i autònoms","published_date":"2024-05-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/105641-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"350757"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-24/350757-facturacio-electronica-sera-obligatoria-empreses-autonoms https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.