Territori compra 9 habitatges al BBVA per destinar-los a lloguer social

Estan situats a Manresa, Sabadell, Granollers i Barcelona i l'import total de la compra és de 933.641 euros més IVA

Imagen del artículo Territori compra 9 habitatges al BBVA per destinar-los a lloguer social

El Departament de Territori, a través de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), ha adquirit nou habitatges a l'entitat bancària BBVA per a destinar-los a lloguer social. Aquests nou habitatges individuals, que es troben en diferents municipis de l'entorn metropolità, formen part d'edificis plurifamiliars i s'han adquirit per un total de 933.641 euros més IVA.

Dels nou habitatges, sis es troben a Manresa i la resta estan situats a Sabadell, Granollers i Barcelona. Es tracta d'habitatges d'entre 40 i 90 m2 útils sense llogaters i que es troben en bon estat de conservació. Llevat dels habitatges de Barcelona i Granollers, que necessitaran completar algun bany i repassar les instal·lacions, la resta estan pràcticament llestos per entrar a viure-hi i només necessitaran un repàs general. En qualsevol cas, els treballs que s'hi hauran de realitzar seran reparacions i alguna obra menor. Pel que fa als edificis, tots disposen d'ascensor.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
216716 {"title":"Territori compra 9 habitatges al BBVA per destinar-los a lloguer social","published_date":"2024-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/23\/16\/16\/b39b8fbb-2d4c-4d15-81c3-e08bd0bd0d37.jpg","id":"216716"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-23/216716-territori-compra-9-habitatges-bbva-destinar-lloguer-social https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.