President Aragonès: "Catalunya avui no s'entendria sense TV3 i Catalunya Ràdio"

El Disseny Hub de Barcelona acull l'exposició que repassa els 40 anys de TV3 i Catalunya RàdioEl cap de l'executiu ha afirmat que "és imprescindible tenir uns mitjans de comunicació que cuidin de la nostra llengua"

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i Garcia ha assistit aquesta tarda la inauguració de l'exposició Connnectem. 40 anys de TV3 y Catalunya Ràdio al Disseny Hub de Barcelona on ha posat de manifest que "Catalunya avui no s'entendria sense TV3 i Catalunya Ràdio, de la mateixa manera que Catalunya avui no s'entendria sense aquells mitjans de comunicació de masses, aquells diaris que arribaven al conjunt de la població ara fa un segle". "Mitjans de comunicació públics en català" ha remarcat.

Imagen del artículo President Aragonès: Catalunya avui no s'entendria sense TV3 i Catalunya Ràdio

En aquesta línia, Aragonès ha assenyalat que per una nació com la catalana "és imprescindible tenir uns mitjans de comunicació que cuidin de la nostra llengua i que aspirin a que la nostra llengua i el nostre país tingui dret a una informació, a uns productes audiovisuals de la màxima qualitat." Uns continguts "fets amb mirada catalana o traduït del món a la nostra llengua" que fa que sigui "un element imprescindible per entendre'ns com a comunitat."

El cap de l'Executiu creu que cal seguir apostant per TV3, Catalunya Ràdio i 3Cat afrontant el futur "amb moltes més eines que no teníem fa un temps" i amb una "recuperació de l'audiovisual en català" així com també d'usuaris. El president Aragonès ha posat com a exemple, l'èxit de la programació infantil del 3CAT afirmant que "quan hi ha aposta, recursos, talent i el posem a treballar amb tots els recursos necessaris, té retorn, i el retorn és aquest èxit".

Imagen del artículo President Aragonès: Catalunya avui no s'entendria sense TV3 i Catalunya Ràdio

L'exposició: Connnectem. 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio que es podrà veure al Disseny Hub de Barcelona fins el 25 d'agost segons Aragonès, aquells que la visitin hi veuran "reflectida aquella part de la vida, que compartim amb moltíssima altra gent" i en ella es podran reviure "aquells esdeveniments històrics explicats pel Telenotícies, pels serveis informatius de Catalunya Ràdio, amb aquelles sèries d'humor o amb aquells programes de participació que veiem o escoltàvem en família".

Finalment el President Aragonès ha conclòs el seu parlamentamb el desig de "molts anys més de mitjans de comunicació públics en català" i I 'enhorabona a tots els professionals que ho han fet possible.

A l'acte també han assistit la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix; el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena García; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez; el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller, i la directora general de Difusió, Eva Pomares, assistirà a l'acte de celebració dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio. També hi ha assistit la directora general de Difusió, Eva Pomares.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
212542 {"title":"President Aragonès: \"Catalunya avui no s'entendria sense TV3 i Catalunya Ràdio\"","published_date":"2024-05-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/21\/20\/34\/f344e010-0a73-40fd-811a-4d51cef272f3.jpeg","id":"212542"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-21/212542-president-aragones-catalunya-entendria-sense-tv3-catalunya-radio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.