El Departament de Cultura coorganitza una jornada sobre programació musical amb la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM)

La sessió s'adreça a responsables de programació municipal i tractarà també estratègies per a la fidelització i ampliació de públics

Imagen del artículo El Departament de Cultura coorganitza una jornada sobre programació musical amb la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM)

El Departament de Cultura i la FiM, en el marc de la 20a edició de la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM), coorganitzen avui una jornada de formació i debat sobre la tasca de programació musical i el desenvolupament de públics de la música en l'àmbit de les programacions estables en l'àmbit local. La sessió serà d'11 h a 13.30 h a la Sala de conferències del Castell de Vila-Seca.

L'activitat s'adreça a programadores i programadors públics, amb la voluntat de compartir bones pràctiques, inquietuds, recursos i dificultats a l'hora d'acollir estils, formats i propostes musicals amb menor capacitat de convocatòria. L'objectiu de la jornada és incentivar i facilitar aquest repte, per tal d'eixamplar la diversitat, la qualitat i el risc de les programacions musicals.

Enguany la FiM té lloc del 16 al 19 de maig al Castell de Vila-seca on s'hi celebraran més de 25 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals i espais de networking.

La FiM Vila-seca busca dinamitzar el mercat de la música en directe i millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar.

El Departament de Cultura impulsa l'assistència dels responsables deprogramació municipal d'arts escèniques i música a les fires, festival i mercatsespecialitzats dels àmbits esmentats, a través d'una línia d'ajuts que subvenciona les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçament a la fira, festival o mercati les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçament. La convocatòria d'enguany es publicarà entre finals de maig i el mes de juny.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16814 {"title":"El Departament de Cultura coorganitza una jornada sobre programació musical amb la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM)","published_date":"2024-05-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/16\/09\/43\/45907937-e77f-4845-be04-cfe6283b1d26.jpg","id":"16814"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-16/16814-departament-cultura-coorganitza-jornada-programacio-musical-fira-musica-emergent-familiar-vila-seca-fim https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.