El consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre nomena Íngrid Roca com a nova gerent

El nomenament s'ha oficialitzat aquest dijous en el Consell d'Administració de Salut Terres de l'Ebre

Imagen del artículo El consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre nomena Íngrid Roca com a nova gerent

La fins ara gerent de la Regió Sanitària i directora territorial de Salut a les Terres de l'Ebre, Íngrid Roca, serà a partir de l'1 de juny la nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre, després que Pilar Closa anunciés durant el Consell d'Administració del passat mes d'abril la seva voluntat de jubilar-se.

Salut Terres de l'Ebre va comunicar, posteriorment, la publicació de la convocatòria d'oferta pública per cobrir la vacant de gerent, en un procés de selecció d'un mes de durada, que s'ha dut a terme mitjançant convocatòria pública i ha constat inicialment d'un cribratge curricular, seguit de proves psicotècniques, entrevista personal i presentació d'un projecte estratègic. Aquest dijous, 16 de maig, s'ha oficialitzat en Consell d'Administració la resolució del procés de selecció amb el nomenament d'Íngrid Roca.

Salut Terres de l'Ebre és l'Entitat de Dret Públic que gestiona l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre, la base del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de Suport Vital Avançat (SVA) a les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, l'helicòpter medicalitzat H04, el servei de PADES, l'Hospital de Dia de Batea i, des del passat any 2023, també el servei de rehabilitació extrahospitalària (conjuntament amb l'ICS) de les comarques del Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Ingrid Roca és filla de Móra d'Ebre, infermera amb més de vint-i-cinc anys d'experiència, quinze dels quals dedicats a la gestió sanitària. Formada, per l'escola de negocis ESADE, en metodologia "Business Agility", disposa d'un màster en gestió de serveis per la Universitat de Barcelona, un postgrau en gestió per processos per la Universitat Rovira i Virgili, és diplomada Internacional en Humanització per la Universitat iSalud de Buenos Aires i experta universitària en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona, entre d'altres.

Roca ha estat consultora referent en humanització i ha liderat diferents projectes a tot Catalunya pels quals ha rebut diversos premis i reconeixements, entre ells el premi a la trajectòria professional del Col·legi d'Infermeria de Tarragona o la Placa al treball President Macià a Unió Consorci i Formació, en reconeixement al mèrit laboral per la creació d'una aula virtual, de la qual n'era tutora i docent.

Roca també ha estat professora a la Universitat Rovira i Virgili i docent a l'Hospital de la Vall d'Hebron, dins del Programa Internacional de centres compromesos en l'Excel·lència BPSO (Best Practice Spotlight Organization). A més, és coautora del llibre "El futur dels serveis socials" en l'apartat que tracta de la Integració Social i Sanitària.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16809 {"title":"El consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre nomena Íngrid Roca com a nova gerent","published_date":"2024-05-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/16\/10\/31\/0c5eef37-38fe-4e01-947b-a3de36a7b0e3.jpg","id":"16809"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-16/16809-consell-administracio-salut-terres-ebre-nomena-ingrid-roca-nova-gerent https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.