Activada l'Alerta del PLASEQCAT de Protecció Civil per una fuita d'amoníac a Riudellots de la Selva (La Selva)

Imagen del artículo Activada l'Alerta del PLASEQCAT de Protecció Civil per una fuita d'amoníac a Riudellots de la Selva (La Selva)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La pròpia empresa ha localitzat la fuita en un compressor i l'han pogut neutralitzar pels seus propis mitjans
  2. L'Alerta del PLASEQCAT s'ha donat per finalitzada quan els Bombers han comprovat la zona i han confirmat que les lectures del producte eren negatives a l'exterior de la indústria
  3. Personal especialitzat de l'empresa se'n fa càrrec de la ventilació de l'interior
  4. Els serveis mèdics de l'empresa han atès dos treballadors per molèsties lleus
  5. Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) en fase d'alerta per una fuita d'amoníac a l'empresa càrnica Friselva de Riudellots de la Selva (La Selva).

    Segons ha informat la pròpia empresa, la fuita s'ha originat en un compressor i els mateixos operaris han neutralitzat la fuita.

    L'avís de l'incident s'ha rebut al telèfon d'emergències CAT112 a les 12:58 hores. Els Bombers de la Generalitat han treballat amb 6 dotacions. Hores d'hores ja s'han retirat perquè les lectures donen resultats negatives a l'exterior de l'empresa. El personal especialitzat de l'empresa se'n farà càrrec de controlar els nivells de l'interior, que encara hi ha un romanent que dona positiu.

    Per a la resolució d'aquest incident també s'han activat els Mossos d'Esquadra i, preventivament, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no han hagut d'intervenir perquè els mateixos serveis mèdics de l'empresa ja havien atès dos treballadors per molèsties lleus.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16797 {"title":"Activada l'Alerta del PLASEQCAT de Protecció Civil per una fuita d'amoníac a Riudellots de la Selva (La Selva)","published_date":"2024-05-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/15\/14\/50\/ecde3d9e-f246-48ac-ab4e-f322e2d3a00d.png","id":"16797"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-15/16797-activada-alerta-plaseqcat-proteccio-civil-fuita-amoniac-riudellots-selva-la-selva https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.