Territori augmenta l'oferta de la línia A1 fins a la cinquantena d'expedicions

Imagen del artículo Territori augmenta l'oferta de la línia A1 fins a la cinquantena d'expedicions

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

És l'autobús que enllaça Sabadell, Barberà del Vallès i BarcelonaEl servei augmenta la freqüència de pas i incorpora vehiclesLa demanda ha augmentat en un 20% respecte abans de la pandèmia

La línia d'autobús A1 oferirà, a partir del pròxim dilluns 20 de maig, 54 expedicions d'anada a Barcelona i 50 de tornada de Sabadell de dilluns a divendres feiners, excepte agost. Són prop de 20 noves expedicions per sentit. El servei incorporarà 3 autobusos articulats i passarà a disposar d'una flota de 7 vehicles que funcionaran durant tota la jornada. La freqüència de pas augmentarà i serà de 20 minuts durant tot el dia, quan actualment és de 30 minuts.

Els dissabtes feiners, d'altra banda, passaran a oferir 23 expedicions per sentit, 8 més que ara. La freqüència de pas serà de 40 minuts i no d'una hora com passa actualment.

Són millores que pretenen donar resposta a l'increment de la demanda dels darrers anys. La línia va registrar l'any 2023 un total de 995.118 viatges. Es tracta d'un augment de prop del 20% respecte l'any 2019, abans de la pandèmia, quan es van registrar 829.878 viatges. L'augment respecte l'any 2022 és del 10,5%, quan es van registrar 900.107 viatges.

El Departament de Territori farà el seguiment d'aquestes mesures per valorar-ne l'eficiència i satisfer les necessitats dels viatgers, amb l'obectiu de contribuir a la descarbonització de la mobilitat i la potenciació dels transport col·lectiu i sostenible.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16789 {"title":"Territori augmenta l'oferta de la línia A1 fins a la cinquantena d'expedicions","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/14\/18\/29\/2dc8f82a-ed6d-43ed-aa7a-2c716e09eda6.jpeg","id":"16789"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-14/16789-territori-augmenta-oferta-linia-a1-fins-cinquantena-expedicions https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.