Concert de cloenda i darrers dies de l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert)

Imagen del artículo Concert de cloenda i darrers dies de l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El dia 19 de maig s'acaba l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert), que ha gaudit d'un gran èxit de concurrència i d'un gran ressò mediàtic. En el moment de confegir aquesta nota, i quan falten sis dies per al seu tancament, més de 33.000 persones han vist l'exposició. Pel ritme de visites registrat fins ara, probablement en seran entre 35.000 i 40.000 en abaixar-se el teló.

  1. Coincidint amb el darrer dia de la mostra, al jardí del Palau Robert s'oferirà un tercer concert d'homenatge -després del de la Big Band de Granollers del 14 d'abril i del del Palau de la Música del 15 de maig. Ideat i conduit per Andreu Rami, aquest tribut, titulat Feliu Icònica, comptarà amb les actuacions dels artistes Glòria Ribera, Jèssica Pulla, Daniel Anglès i The Feliuettes.
  2. Com és habitual, tant l'accés a l'exposició com al concert són lliures i gratuïts, però en el cas del concert (diumenge 19, a partir de les 12h) hi ha una limitació d'aforament, que s'ha fixat en 500 persones.
  3. Pel que fa al concert del Palau de la Música (dia 15 a les 20h), serà presentat per Òscar Dalmau i Helena García Melero i comptarà amb la participació de múltiples artistes, la direcció artística d'Enric Majó i la direcció musical i arranjaments d'Esteve Molero.
  4. Núria Feliu al Palau (Robert) és una proposta del Departament de Cultura i el Palau Robert. Comissariada per Òscar Dalmau i amb un guió de Julià Guillamón, compta també amb Fermí Puig (Documentació), el despatx Llamazares Pomés Arquitectura (Museografia) i el disseny gràfic de l'Estudi Duró.

    Òscar Dalmau va desglossar així els objectius de l'exposició: "L'exposició vol homenatjar una artista singular en la música catalana. Al marge dels cantautors, esdevé la intèrpret que faltava. Reivindicarem la Feliu com a artista pionera, emprenedora, pop(ular), activista i moderna. Espero que agradi als seus fans de tota la vida i descobreixi la Feliu a les noves generacions, amb molt material audiovisual inèdit".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16782 {"title":"Concert de cloenda i darrers dies de l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert)","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/14\/13\/13\/5815cffe-286b-493d-b827-7a95ca19a262.jpg","id":"16782"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-14/16782-concert-cloenda-darrers-dies-exposicio-nuria-feliu-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.